Cultura

Contes

Els sentiments i les emocions, protagonistes de la sessió de contes amb Sílvia Palazón al Centre Cultural

La nova "Hora del conte", titulada "Receptes de pluja i sucre: Batut d'Emocions", estava organitzada per la Biblioteca Josep Salceda i Castells

Per Maria Vidal

La narradora Sílvia Palazón amb alguns dels contes que va explicar ahir
La narradora Sílvia Palazón amb alguns dels contes que va explicar ahir | Maria Vidal

El Centre Cultural va acollir una nova "Hora del conte", en el marc de les activitats que la Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils organitza pel mes d'agost. En aquest cas, la sessió de contes es titulava "Receptes de pluja i sucre: Batut d'Emocions" i es va dur a terme ahir, dijous 12 d'agost, a les 12 h, a càrrec de la narradora Sílvia Palazón. Habitualment, aquestes sessions tenen lloc dins de la biblioteca municipal però, per motius d'aforament, en el context de la pandèmia es traslladen al Centre Cultural. 

En total, ahir es van explicar sis històries sobre sentiments i emocions, que Sílvia Palazón també interpretava amb alguns objectes per fer més visual la narració. El públic estava format per infants i les seves respectives famílies que s'havien inscrit prèviament a través de la biblioteca. En total, més de 25 persones van escoltar durant gairebé una hora els diferents contes que es van narrar, que anaven des d'històries sobre l'autoestima i les diferències entre nosaltres fins a una llegenda popular del Senegal.

A més, des de la biblioteca municipal també es va transportar fins al Centre Cultural un recull d'altres contes sobre el mateix tema de la gestió emocional perquè els assistents poguessin llegir-los al final de la sessió, en substitució de l'espai que tindrien si l'"Hora de conte" tingués lloc a la biblioteca. 

Comenta aquest article