Esports

futbol femení

L'amateur femení F11 del Cambrils Unió es prepara per la seva estrena a la Primera Divisió

L'equip cambrilenc va iniciar els seus primers entrenaments aquest passat dimarts

Per Redacció

Primer entrenament del Cambrils Unió femení F11, aquest passat dimarts a la tarda
Primer entrenament del Cambrils Unió femení F11, aquest passat dimarts a la tarda | Cedida

L'equip femení amateur del Cambrils Unió es va posar en marxa, aquest passat dimarts a la tarda, amb els primers entrenaments de la temporada. Una temporada que serà força exigent per a l'equip cambrilenc que s'estrenarà a la Primera Divisió femenina. L'equip ha sofert uns petits retocs a la plantilla i ha incorporat Gemma Tomàs, procedent del Gandesa; Claudia González, que prové del juvenil del Reus; Alba Capdevila, que procedeix del Levante las Planas i es recupera Núria Estivill, que va estar lesionada aquesta darrera temporada. A banda, s'esperen noves incorporacions aquestes properes setmanes. Per contra, han causat baixa a l'equip Carla Pérez, Marina Zuhr i Clara Martín.

De moment, la plantilla del Cambrils Unió femení de futbol 11 està formada per Kira Arasa, Nerea Escobar, Itziar Fernández, Júlia Bono, Ari Costa, Marta Lorite, Elsa Bryson, Zaira Ruiz, Aina Beltrán, Aliset Esna, Laia Tobías, Zoe Bonet, Cris Sánchez, Claudia González, Alba Capdevila, Andrea Moral, Gemma Tomàs, Ivette Estarlich, Leo Munzi i Núria Estivill.

D'altra banda, el futbol femení al Cambrils Unió continua creixent. Aquesta propera temporada el club disposarà de dos equips femenins més que la darrera temporada. Així doncs, hi haurà un amateur F11, un amateur F7, dos equips juvenils, un d'infantils, un aleví i un benjamí.

 

 

 

 

 

Comenta aquest article