Societat

Solidaritat

La Penya Barça Cambrils posa a la venda polseres i samarretes solidàries per a la investigació de l'ELA

L'associació blaugrana estarà present a la travessa solidària que el dia 22 d'agost finalitza al port de Cambrils venent els productes solidaris

Per Redacció

Imatge de les polseres solidàries de la Penya Barça Cambrils
Imatge de les polseres solidàries de la Penya Barça Cambrils | Cedida

La Penya Barça Cambrils col·labora amb la investigació de l'ELA venent polseres i samarretes solidàries. Tots els beneficis recaptats amb la venda d'aquests objectes aniran destinats a la Fundació Miquel Valls, una entitat catalana que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen ELA, ofereix ajuda a les seves famílies i promou la investigació de la malaltia.

La Penya Barça cambrilenca ha decidit engegar aquesta campanya solidària per donar suport a membres propers a l'associació que estan afectats per ELA i a les seves famílies. Des de la junta de l'entitat han explicat a revistacambrils.cat que la intenció era fer un acte més especial i exclusiu de la Penya per recaptar diners per la mateixa finalitat, però no s'ha pogut dur a terme a causa de la Covid-19. Així doncs, han optat per substituir-lo per la venda de polseres i samarretes, que inclouen el missatge "Penya Barça Cambrils amb tu" i "Estem amb tu", juntament amb un dibuix d'una mà en forma de L, el gest característic per donar a conèixer aquesta malaltia. El donatiu per comprar la polsera és de 2€ i per la samarreta tècnica, de 15€.

Suport a la travessa solidària que es farà aquest mes d'agost

D'altra banda, des de la Penya Barça local volen recolzar la travessa solidària que tindrà lloc aquest mes també per recollir diners en benefici de la Fundació Miquel Valls. Es tracta d'una distància de 45 km que un grup de nadadors recorreran per mar fent relleus el 22 d'agost, sortint de la plataforma d'extracció petroliera Casablanca fins a arribar al port de Cambrils. La Penya Barça Cambrils hi col·laborarà posant un estand el mateix dia de la travessa per vendre les noves polseres i samarretes, si la Covid-19 ho permet.

De moment, però, aquests objectes solidaris de la Penya es poden adquirir a través de les xarxes socials de l'associació, posant-se en contacte amb les membres de la junta o a diversos establiments cambrilencs (Calçats Torné, Mobles MòdulKit, Bodegues Morell, Llibreria Torrevisca i Electrodomèstics Martí i Fills). La junta de la Penya blaugrana afirma que està molt contenta amb la rebuda que està tenint la venda de polseres i samarretes.

Enguany, la Penya Barça Cambrils també compleix el seu 60è aniversari, ja que l'entitat va ser fundada l'any 1961, però de moment la Covid-19 ha paralitzat els actes que s'havien pensat per celebrar-ho.

Imatge de les samarretes solidàries de la Penya Barça Cambrils en benefici de l'ELA / Foto: Cedida

 

Comenta aquest article