Cultura

Fimc

El FIMC denuncia que diverses persones han comprat entrades falses pels concerts per 0 euros

L'empresa organitzadora del Festival, Oceans of Fire, ha obert una investigació als Mossos d'Esquadra perquè s'esbrini l'origen de la web que ven aquestes entrades

Per Redacció

El públic d'ahir al concert de Camela, el quart del Festival Internacional de Música de Cambrils d'enguany
El públic d'ahir al concert de Camela, el quart del Festival Internacional de Música de Cambrils d'enguany | Berta Ruiz

El Festival Internacional de Música de Cambrils ha detectat que diverses persones han comprat entrades per accedir a concerts de l'esdeveniment per un cost de 0 euros. Aquestes entrades compten amb un codi QR fals i, per tant, s'ha hagut d'impedir l'accés al festival als assistents que les presenten. Al concert de Camela d'ahir mateix, es va produir cert enrenou perquè les persones que havien adquirit aquestes entrades es van haver de quedar fora del recinte del parc del Pinaret, on tenen lloc les actuacions.

L'organització del FIMC ha posat en coneixement dels Mossos d'Esquadra aquesta situació perquè s'obri una investigació per esbrinar si s'ha produït un cas de hackeig o duplicació de la plataforma oficial de venda d'entrades. En un comunicat emès via Twitter, l'empresa Oceans of Fire, qui gestiona el Festival, ha lamentat les molèsties que hagi pogut provocar la falsificació d'entrades, i també ha demanat que tots els afectats per aquesta situació informin dels fets als Mossos d'Esquadra, especialment si la compra d'entrades falses ha suposat algun tipus de despesa. 

Per últim, des del Festival Internacional de Música de Cambrils afirmen que en cap cas s'han posat o es posaran a la venda entrades a 0 euros, i recorden que les úniques plataformes legals per comprar entrades són a través de la web oficial o presencialment al quiosc de turisme davant del Club Nàutic de Cambrils.