Informació general

Mercat

32 parades d'artesania i productes a més de música i entreteniment configuren l'oferta de la segona edició del Samà Slow Market

En els quatre dies que dura aquest mercat, de dijous a diumenge, s'ofereixen, a més, vermuts musicals, concerts i entreteniment per la canalla

Per Lluís Rovira i Barenys

Tere Recasens, Oliver Klein, Marketa Stverakova i Enric Daza, ahir al matí, en la inuguració del Samà Slow Market
Tere Recasens, Oliver Klein, Marketa Stverakova i Enric Daza, ahir al matí, en la inuguració del Samà Slow Market | Lluís Rovira i Barenys

Ahir al matí es va encetar la segona edició del Samà Slow Market, una iniciativa del Parc Samà que compta amb el suport de Vila-Centre i de l'Ajuntament de Cambrils i que estarà en funcionament fins aquest proper diumenge 8 d'agost. El II Samà Slow Market ofereix quatre dies plens de música i esdeveniments per a tota la família, amb activitats específiques per als més petits i amb l'oferta de 32 parades d'artesania i de productes variats. Aquesta segona edició del Samà Slow Market incrementa un dia respecte l'any passat i també augmenta en cinc participants més al mercat respecte a la primera edició. Segons explicava Tere Recasens, de Vila-Centre, "teníem més demandes per a participar al mercat però creiem que ja està bé pel que fa al nombre de participants d'enguany. Els artesans porten dos anys aturats i tenen moltes ganes de tornar a mostrar el seu producte al públic." Al Samà Slow Market hi ha gent de tot Catalunya, a més a més de botigues de Cambrils, "no hem acceptat més sol·licituds per les limitacions que imposa la pandèmia en matèria de seguretat", va comentar Tere Recasens.

Vermut musical, actuacions per la canalla i concerts

El Parc Samà, avui divendres i demà dissabte, té un horari que va de les 10 del matí fins a les 12 de la nit mentre que el diumenge l'horari serà de 10 del matí a 10 del vespre. Durant tots els dies, els comerciants descansaran des de les 14 fins a les 17 hores. Les tarifes per accedir a el Parc Samà durant el Samà Slow Market no varien (10 euros), excepte per a aquells que tinguin el passi anual (Samalina), que amb un abonament de 5 euros tindran accés a tots els dies de l'esdeveniment. Els residents de Cambrils tenen un 50% de descompte en l'entrada.

Pel que fa a les actuacions, cada migdia hi ha un vermut musical, amb degustació de vermut i acompanyament de DJ. Ahir va ser el torn de PD Patu, avui actuarà Òscar Ruiz, dissabte al migdia punxa de nou PD Patu i el diumenge PD Macarroni. Pel que fa a les actuacions nocturnes, ahir va fer el seu concert en acústic el grup del Baix Camp Segonamà; avui divendres a partir de 2/4 de 10, actuarà Cat acústic; demà, a la mateixa hora, ho farà Radio Reggae i diumenge, a 2/4 de 9, DJ Ezio. A banda, avui divendres i demà dissabte a la tarda hi haurà actuacions i entreteniment per la canalla.

Inauguració de la segona edició del Samà Slow Market

Ahir al matí es va fer l'acte d'inauguració de la segona edició del Samà Slow Market, que va comptar amb la presència del regidor de Promoció Econòmica, Oliver Klein; del regidor d’Urbanisme, Enric Daza; la directora del Parc Samà, Marketa Stverakova, i la coordinadora dels comerciants que hi participen, Teresa Recasens.

Com en la primera edició, la filosofia que inspira aquesta iniciativa consisteix en una proposta per passejar relaxadament entre arbres centenaris i animals exòtics, gaudir de la seducció de l'arquitectura modernista i aturar-se sense presses en les parades del mercadet.

 

Comenta aquest article