Esports

El cambrilenc Oscar Díaz aconsegueix el bronze al Campionat de Lluita al Terra Francesc Talens

Per Redacció

Aquest passat dissabte es va celebrar durant tot el matí a les instal.lacions esportives Llars Mundet de Barcelona, el IV Trofeu De Ne-Waza, lluita només al terra, de Catalunya i en honor al professor català de judo Francesc Talens.

Aquesta competició s'organitza per a fomentar la vessant de la lluita al terra en judo, perquè en les competicions es comença lluitant de peu i es continua lluitant al terra, i en aquest campionat  només es podia lluitar  al terra i podien  participar esportistes d'altres esports de lluita de tota Catalunya però sempre lluitant només al terra. Els combats començaven de genolls i a partir d'aquesta situació començava la lluita.

La finalitat per assolir la victòria de la lluita al terra es buscar l'immobilització del adversari, una luxació de colze o un escanyament per poder guanyar el combat. Dir que totes aquestes maniobres de lluita es fan sota control i no hi ha cap perill de lesió.

El judoka del club escola de judo Cambrils va fer una bona competició però va perdre el combat de semifinal per una immobilització i va acabar assolin el bronze en aquesta competició.

Comenta aquest article