Informació general

Concentració

Àvies i Avis, trobada setmanal amb l'ull posat a la Concentració per la República d'aquest proper dissabte a Salou

La concentració setmanal de les Àvies i Avis per la Llibertat d'ahir a la plaça de la Vila va estar presidida per un ambient estiuenc al cent per cent

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge de la concentració de les Àvies i Avis, ahir, a la plaça de la Vila
Imatge de la concentració de les Àvies i Avis, ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

La concentració setmanal de les Àvies i Avis per la Llibertat d'ahir a la plaça de la Vila va estar presidida per un ambient estiuenc al cent per cent. A la calor pròpia d'aquesta època estival s'hi van afegir una notable presència d'estiuejants, atrets pel mercadet ambulant setmanal. Una part d'aquests visitants miraven encuriosits la concentració de les Àvies i Avis, s'hi feien fotos i alguns s'interessaven per conèixer la reivindicació del grup.

Just a l'inici de l'acte, les Àvies i Avis van recordar la celebració de la Concentració per la República que es farà aquest proper dissabte 31 de juliol al passeig de Jaume I de Salou. Aquesta serà la quarta edició d'aquest acte reivindicatiu de la República Catalana que es fa Salou a mig estiu. A l'acte hi acudiran la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie; el president de la Caixa de Solidaritat, Pep Cruanyes; Guillem Fuster del Consell per la República i Germinal Tomàs, represaliat per l'estat per pertànyer al CDR. El portaveu de les Àvies i Avis va recordar que es facilitarà el trasllat fins a Salou a través de vehicles des de Cambrils i tot seguit ja es va iniciar la part reivindicativa de la concentració amb el cant de l'Estaca, els crits a favor de la independència i contra la justícia espanyola i amb el cant dels Segadors com a punt i final.

Comenta aquest article