Atletisme

L'atleta Maria Taggi, medalla de bronze als 2.000 m. obstacles del Campionat d'Espanya S-18

La tercera posició a la competició va acompanyada d'un temps Rècord de Cambrils

Maria Taggi, en un moment de la cursa dels 2.000 metres obstacles del Campionat d'Espanya disputat a Huelva | Cedida

L'atleta del Club Atletisme Cambrils Maria Taggi va aconseguir la medalla de bronze a la prova dels 2.000 m. obstacles del Campionat d'Espanya S-18 d'Atletisme a l'Aire Lliure. La competició es va disputar el cap de setmana passat a l'Estadi Municipal d'Atletisme de Huelva.

Des del bon començament de la cursa, Maria Taggi es va situar en posicions capdavanteres. El ritme exigent va possibilitar que, a meitat de cursa, l'atleta cambrilenca ja es trobés lluitant per les medalles. Les tres atletes que al final van pujar al podi estaven diferenciades de la resta de competidores. A falta de 600 metres per acabar, una d'elles havia quedat lleugerament endarrerida i la Maria anava segona colze a colze lluitant per la primera posició. Tot i això, un cop al genoll produït en el moment de passar un obstacle va impedir que pogués seguir el mateix ritme de la que finalment seria la guanyadora. Els dos darrers passos d'obstacles van ser molt deficients, fet que va aprofitar l'atleta que anava tercera per a superar-la a l'esprint a la mateixa línia d'arribada.

La medalla de bronze va venir acompanyada d'un nou Rècord de Cambrils, amb un temps de 6'59''22, que és mig segon més ràpid que el que havia establert a Granollers al Campionat d'Espanya de Federacions S-18.

Amb aquesta medalla, la Maria ha tancat una temporada extraordinària. La seva progressió l'ha portat a l'elit tant nacional com estatal. Es troba en el 1r any de la categoria i la propera temporada tindrà el repte de mantenir el ritme de millora per a intentar participar en un campionat internacional.