Informació general

Obres

Comencen les obres per habilitar un pas per a vianants provisional a l'alçada de l'antiga estació de tren

Aquest matí s'ha començat a trencar el mur existent en aquesta part de l'antiga via i s'està rebaixant el terreny per tal d'anivellar-lo amb l'altra part de carrer

Per Berta Ruiz

Imatge dels treballs, aquest matí matí, davant de l'antiga estació de tren
Imatge dels treballs, aquest matí matí, davant de l'antiga estació de tren | Lluís Rovira i Barenys

Aquest matí han començat els treballs per a l'adequació d'un dels passos provisionals previstos per l'Ajuntament de Cambrils al llarg de l'antic traçat ferroviari. Concretament, s'han iniciat les obres d'un pas per a vianants que se situarà a l'alçada de l'accés a l'edifici de l'antiga estació. El pas tindrà 6 metres d'amplada i connectarà l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer, a l'Eixample, amb l'altre part de carrer que enllaça amb la zona de l'Horta de Santa Maria. Aquest matí s'ha començat a trencar el mur existent en aquesta part de l'antiga via i s'està rebaixant el terreny per tal d'anivellar-lo amb l'altra part de carrer i facilitar el pas. Les obres van a càrrec de l'empresa Obras y Hormigones Blanco SL. i es preveu que estiguin enllestides en un parell de setmanes.

Un total de cinc passos, per a vianants i per a vehicles

Recordem que l'Ajuntament ha previst un total de cinc passos, alguns per a vianants i d'altres també per a vehicles. Els passos que s'habilitaran són els següents: a l'avinguda de Joan XXIII on s'hi farà una mitja rotonda per al pas de vehicles; a l'antic pas a nivell de l'estació de tren que connectarà l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer amb l'avinguda de l'Horta de Santa Maria i que serà per a vianants; un altre al Camí del Corralet on es construiran unes voreres més amples i serà per al pas de vehicles i de vianants; un altre pas de vianant a l'avinguda de Mas Clariana i un altre pas de vianants entre les places de Francesc Macià i de Lluís Companys, a l'Eixample Platja.

Aquest matí s'ha començat a trencar el mur existent a l'antiga via per tal d'habilitar aquest nou pas de vianants (foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article