Societat

Religió

El rector de la parròquia de Sant Pere, Joan M. Banús, també serà rector de la parròquia de Santa Maria de Vilafortuny

El rector de la parròquia de Santa Maria, Joan M. Padrell, es farà càrrec, a més, de la Tinença de Santa Maria Magdalena de Miami Platja segons es va conèixer amb els nomenaments fets ahir per l'arquebisbe de Tarragona

Per Redacció

Mossens a la celebració de la missa Major a la parròquia de Sant Pere, aquest passat mes de juny
Mossens a la celebració de la missa Major a la parròquia de Sant Pere, aquest passat mes de juny | Berta Ruiz

L'arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, va signar, ahir 26 de juliol, un seguit de nomenaments de rectors que afecten als mossens de les parròquies cambrilenques. Mossèn Joan M. Banús Banús continua com a rector de la parròquia de Sant Pere i passa a ser, a més, el rector de la parròquia de Santa Maria de Vilafortuny. A més, el mossèn cambrilenc Francesc Xavier Morell Rom ha estat assignat com a adscrit a les parròquies de Sant Pere de Cambrils i de Santa Maria de Vilafortuny.

Per la seva part, mossèn Joan M. Padrell Benet segueix com a rector de la parròquia de Santa Maria i, a partir d'ara serà, a més, tinent de la Tinença de Santa Maria Magdalena de Miami Platja.

Mossèn Rafel Serra i mossèn Amador Canaldas, rectors de les parròquies de les poblacions veïnes

Altres nomenaments que afecten mossens cambrilencs han estat els de Rafael Serra Abellà i els d'Amador Canaldas Salvadó que es fan càrrec de manera conjunta de les parròquies de bona part de les poblacions veïnes. Els dos han estat nomenats rectors in solidum, i en el cas de Rafel Serra a més moderador, de les parròquies de Riudoms, Vinyols i els Arcs, Montbrió del Camp, Mont-roig del Camp, Vilanova d'Escornalbou (i l'Arbocet), Botarell, Riudecanyes, Duesaigües i l'Argentera. Tots dos es faran càrrec d'aquestes parròquies juntament amb el diaca mossèn Estanislau Figuerola Gual.

D'altra banda, el cambrilenc mossèn Albert Fortuny Llaveria ha estat nomenat rector de les parròquies de Crist Rei de Reus a més de les parròquies de Castellvell del Camp, Almoster, la Selva del Camp i l'Albiol.

 

 

Comenta aquest article