Informació general

Turisme

El Patronat de Turisme posa en marxa un plànol interactiu en línia per mostrar els atractius culturals i històrics de la vila

L’aplicació web 'Vine i Descobreix Cambrils' inclou un joc de preguntes i respostes sobre patrimoni, història i cultura local

Per Redacció

Imatge del nou plànol interactiu que recull els principals punts d'interès del municipi
Imatge del nou plànol interactiu que recull els principals punts d'interès del municipi | Cedida

El Patronat de Turisme de Cambrils ha posat en marxa un nou plànol interactiu que recull els principals punts d’interès del municipi. L’aplicació web ‘Vine i descobreix Cambrils’ mostra espais destacats del patrimoni, de la història i la cultura de la vila i inclou un petit joc  de preguntes i respostes pels visitants.

El Patronat de Turisme es troba constantment immers en processos de creació de noves eines i de millora de les que ja existeixen. L’àmbit digital i sostenible tenen cada cop més pes en les accions estratègiques del Patronat i, en aquest context, des d’aquest mes de juliol, s'ha posat en funcionament aquesta nova eina que permet descobrir i posar en valor els tresors de la vila en línia.

Navegant pel mapa interactiu es pot accedir a la fitxa de cada lloc d’interès per ampliar la informació. El mapa també permet veure una llista completa de llocs d’interès, filtrar per categories, guardar els punts favorits i activar la geolocalització per ubicar-se a Cambrils quan s’està fent la visita.

Pensant en usos esporàdics, no cal descarregar el mapa al mòbil per consultar-lo, si bé els usuaris tenen l’opció de desar la webApp com una aplicació. Per fomentar la participació, el mapa incorpora un joc de preguntes sobre el municipi en català, i properament també en castellà, anglès i francès, per estimular la curiositat no només del públic local sinó també dels visitants. El plànol interactiu està allotjat aquí: http://cambrils.vineidescobreix.com.

La regidora de turisme, Marta Borràs, ha subratllat que aquest plànol està pensat per a usuaris de totes les edats i que serà una eina “molt útil i divertida per conèixer Cambrils creant una vessant cultural connectada als espais d’interès que ajudarà a desestacionalitzar”. “És una nova mostra de l’aposta del Patronat de Turisme per les eines i solucions digitals que donen valor a l’adhesió del municipi a la xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents”, ha explicat Borràs, que ha agraït la col·laboració de la Regidoria de Cultura i del Museu d’Història de Cambrils en l’elaboració dels continguts.

Comenta aquest article