Esports

Rem

Rem Cambrils consolida l'excel·lent trajectòria a la VXIII Lliga Catalana de Llagut 2021

El club ha aconseguit una primera posició i dues segones posicions a la classificació general de la Lliga Catalana

Per Antoni Font

L'equip veterà femení del Club Rem Cambrils, campió de la Lliga Catalana de Llagut, amb el trofeu
L'equip veterà femení del Club Rem Cambrils, campió de la Lliga Catalana de Llagut, amb el trofeu | Antoni Font

La darrera regata de la VXIII Lliga Catalana de Llagut 2021 va tenir lloc el passat diumenge 18 de juliol en aigües de la Costa Brava, a la platja de Santa Cristina del terme municipal de Lloret de Mar. Hi van participar un total de 18 clubs amb 48 equips inscrits. La competició va ser organitzada conjuntament per la FCR, el Club Rem Santa Cristina i l'associació Obreria de Santa Cristina, amb la col·laboració del Consell Esportiu de la Selva i l'Ajuntament de Lloret de Mar. De nou, Rem Cambrils hi va competir en quatre categories.

Tres dels quatre equips van disputar la Final A

A la prova cronometrada la categoria de Veterà Masculí de Rem Cambrils va aconseguir novament classificar-se per disputar la Final A, obtenint el segon millor temps de la crono d’un total de 13 equips participants amb un registre final de 05:06,56 min.

La categoria de Veterà Femení igualment va aconseguir classificar-se per disputar la Final A, obtenint el tercer millor temps de la prova cronometrada d'entre 11 equips participants, amb un registre final de 05:26,08 min.

La categoria d’Absolut Femení va obtenir el quart millor temps de la crono d’un total de 6 equips participants amb un registre de 08:22,03 min., el qual els va permetre disputar la Final A d'aquesta categoria.

En el cas de l’equip Absolut Masculí, va entrar en el darrer lloc amb un temps de 08:19,94 min., el qual només els va permetre classificar-se per disputar la Final B.

Dues segones posicions a la final

L'equip Veterà Masculí va estar lluitant durant tot el transcurs de la regata frec a frec per la primera posició, i finalment va aconseguir entrar en segon lloc de la Final A amb un temps final de 05:29,49 min.

L’equip Veterà Femení en aquesta ocasió va entrar en la segona posició de la Final A, amb un registre de 05:53,69 min.

La categoria d’Absolut Femení va aconseguir una important tercera posició de la Final A, amb un temps total de 09:21,23 min.

La Final B disputada per l’equip Absolut Masculí en aquesta ocasió va aconseguir entrar en quarta posició, amb un registre de 09:25,03 min. A la categoria d’Absolut Masculí d’aquest any, pràcticament la totalitat de la seva tripulació està formada per nous vogadors, de manera que és una clara aposta de futur amb l'objectiu posat per la propera temporada de la Lliga Catalana de Llagut.

En finalitzar la competició, es va fer el corresponent lliurament de trofeus a cadascun dels representants dels equips guanyadors.

Bons resultats a la classificació general de la Lliga

Pel que fa a la classificació general de la Lliga Catalana de Llagut, la categoria de Veterà Femení de Rem Cambrils s'han proclamat campiones de lliga amb un total de 77 punts. La categoria de Veterà Masculí ha obtingut el subcampionat de lliga amb un total de 75 punts.

En el torn de les categories absolutes, l'equip Absolut Femení també ha assolit el subcampionat amb un total de 75 punts. L'equip Absolut Masculí ha obtingut una valuosa sisena posició en la classificació general de lliga.

Resultats Classificació General Lliga – Veterà Femení:
1.- Club Rem Cambrils                     77 punts
2.- Reial Club Nàutic de Tarragona   76 punts
3.- V.E. Vogadors de Cambrils             73 punts

Resultats Classificació General Lliga – Veterà Masculí:
1.- V.E. Vogadors de Cambrils    79 punts
2.- Club Rem Cambrils                 75 punts
3.- Vogadors de Calafell               67 punts

Resultats Classificació General Lliga – Absolut Femení:
1.- Club Rem Badalona        76 punts
2.- Club Rem Cambrils         75 punts
3.- Club Rem Mataró            73 punts

Resultats Classificació General Lliga – Absolut Masculí:
1.- Club Rem Santa Cristina        80 punts
2.- V.E. Vogadors de Cambrils     76 punts
3.- Club Rem Hotelers                   70 punts

Des del Club Rem Cambrils es vol donar l'enhorabona a tots els equips que han aconseguit un merescut podi en aquest campionat de lliga,.

Una temporada de lliga molt satisfactòria

Quatre categories participants, un campionat i dos subcampionats obtinguts, valors esportius, unió d’equip i respecte. En resum, aquests són els principals punts que des de Rem Cambrils valoren molt satisfactòriament d’aquesta temporada de lliga ja finalitzada, sobretot si es té en compte la joventut del Club amb tot just tres anys des de la seva fundació. D'aquests tres anys, dues de les temporades han sigut dins de l’àmbit de la competició, la qual cosa anima a Rem Cambrils a continuar esforçant-se per millorar i entregar-se al màxim amb l'objectiu de participar en la propera lliga amb la mateixa il·lusió.

Un cop acabada la lliga, la propera cita és a Tarragona on tindrà lloc el Campionat de Catalunya de Llagut durant el transcurs dels dies 31 de Juliol i 1 d’Agost.