Societat

Religió

L'Assemblea Bíblica del Camp de Tarragona celebrarà, demà al parc del Pescador, el seu tradicional Festival de la Família

Per Redacció

Cartell del Festival de la Família de l'Assemblea Bíblica del Camp de Tarragona a Cambrils
Cartell del Festival de la Família de l'Assemblea Bíblica del Camp de Tarragona a Cambrils | Cedida

Un any més, l'Assemblea Bíblica del Camp de Tarragona (ABC) de Cambrils celebrarà el seu tradicional Festival de la Família. Serà demà dissabte, 24 de juliol a partir de les 17.30 hores, al parc del Pescador i la trobada portarà per lema "Fe en l'impossible". Després que l'any passat no es pogués celebrar el festival per les restriccions de la covid-19, enguany, es reprendrà l'activitat que es caracteritza "per una entusiasta manifestació de la fe evangèlica". En aquesta ocasió, el lema de la trobada vol reflectir "l'esperança que es pot aconseguir en un temps on hi ha tantes persones que veuen i viuen un futur enfosquit per tot el que estem experimentant" segons ha explicat Fernando Campillo –pastor d'ABC a Cambrils i organitzador de l'acte–.

L'acte inaugural del festival comptarà amb la presència de la regidora de Benestar Social, Drets Humans i Salut de l'Ajuntament de Cambrils –Hèléne Arcelin– i el president del Consell Evangèlic de Catalunya al Camp de Tarragona –Santiago Gilmartin–. Posteriorment, es donarà pas a tot un seguit d'actuacions musicals, reflexions i manifestacions de la fe evangèlica. Una d'aquestes serà la banda de lloança Ecuv Jara –procedent de Valls– que animarà amb els seus càntics. També hi actuarà Antonio de Cambrils –cantautor i membre de l'Església Filadèlfia de Cambrils– que també estarà acompanyat per un cor d'aquesta comunitat.

En una segona part es podran escoltar temes clàssics i espirituals negres amb la interpretació del baríton Josep-Rafel Jiménez, acompanyat per la pianista Irene Sánchez. I la part musical la tancarà Rocío Montoya, guitarrista i cantautora de gospel flamenc amb una llarga trajectòria musical. Al llarg de l'acte, diferents lectures i testimonis, complementaran un programa dinàmic i obert a tot el públic. L'entrada serà gratuïta i els organitzadors seguiran les mesures del protocol exigit per la situació actual.

Comenta aquest article