Societat

Ensenyament

Les alumnes Anna Maria Zakreva, Claudia Mensa, Blanca Cerdan i Imane Belhadi reben els Premis d'Excel·lència de Batxillerat i Cicles Formatius

Les tres estudiants de Batxillerat han obtingut una nota de 10, mentre que la millor alumna de Cicles Formatius ha assolit una nota de 9,04

Per Redacció

Imatge del lliurament dels Premis d'Excel·lència
Imatge del lliurament dels Premis d'Excel·lència | Cedida

L'Ajuntament de Cambrils va lliurar, ahir, els Premis d'Excel·lència als alumnes de Batxillerat i de Cicles Formatius que han tingut els millors expedients acadèmics. En aquesta ocasió han estat quatre alumnes noies les que han obtingut el reconeixement. Per un costat, s'han concedit tres premis de Batxillerat –ja que totes tres estudiants han obtingut una nota de 10– a: Anna Maria Zakreva Prykolota, Claudia Mensa i Blanca Cerdan; mentre que la millor puntuació de cicle formatiu ha estat per a Imane Belhadi Chikar, amb un 9,04.  

Les alumnes distingides

Anna Maria Zakreva Prykolota i Claudia Mensa han cursat Batxillerat a l’institut Ramon Berenguer IV; Blanca Cerdan ha estat l’alumna més brillant de Batxillerat a l'institut Cambrils; i Imane Belhadi Chikar ha estudiat el Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) en Agències de viatges i gestió d’esdeveniments a l’Institut Escola d’Hosteleria i Turisme. Les quatre estudiants han estat premiades amb un diploma i un ordinador portàtil.  

Els premis, promoguts pel Departament d’Educació de l’Ajuntament de Cambrils, es van entregar a la Sala de Plens de mans de l'alcaldessa de Cambrils –Camí Mendoza– i el regidor d'Educació –Alejandro Garcia–. L’acte va comptar amb la presència d’equips directius, professorat dels centres educatius i familiars de les noies guardonades i representants municipals.  L’alcaldessa va destacar la determinació i la constància de les alumnes i va felicitar també el professorat i l’entorn de les quatre estudiants, pel suport que han brindat a les quatre reconegudes. Mendoza va desitjar el millor a les quatre reconegudes i les va animar a seguir treballant per assolir tots els reptes que es posin per davant.  

Comenta aquest article