Societat

Solidaritat

L'Associació de veïns del barri de la Llosa posa el seu granet de sorra en favor de l'Associació de Familiars de l'Alzheimer

Per Berta Ruiz

Imatge del mercadet benèfic que es va organitzar a la seu de l'Associació de veïns del barri de la Llosa
Imatge del mercadet benèfic que es va organitzar a la seu de l'Associació de veïns del barri de la Llosa | Cedida

L'Associació de veïns del barri de la Llosa va organitzar, el passat 10 de juliol, un mercadet benèfic en favor de l'Associació de Familiars d'Alzheimer Costa Daurada. De fet, la pròpia entitat també s'hi va sumar muntant una petita paradeta on va poder vendre diferents objectes solidaris. Durant la jornada, al mercadet –ubicat a la seu de l'associació de veïns– s'hi van poder trobar peces de decoració, articles de roba, jocs de cafè, vaixelles, cadires, catifes, llibres, quadres, bicicletes, etcètera.

Malgrat que el mercadet no va comptar amb molta assistència –la ubicació del mateix no va ajudar massa–, la presidenta de l'Associació de veïns del barri de la Llosa –Ana M. Franquet– va valorat positivament aquest tipus d'iniciatives solidàries a revistacambrils.cat: "vam col·laborar amb allò que vam poder i per part de l'associació de veïns vam donar la recaptació a l'Associació de l'Alzheimer. Estem agraïts a tots els que ens han ajudat, als que han participat amb nosaltres i també a les persones que han vingut a comprar. Per part de l'Associació de l'Alzheimer van marxar contents".

Al mercadet es van vendre diferents objectes de decoració per tal de recaptar fons per a l'associació

 

Comenta aquest article