Camp

Ajornament

Les festes de Sant Jaume de Miami Platja s'ajornen fins el setembre a causa de l'increment de casos de coronavirus

Per Redacció

Cartell de les festes de Sant Jaume de Miami Platja ajornades
Cartell de les festes de Sant Jaume de Miami Platja ajornades | Cedida

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ajorna les festes de Sant Jaume de Miami Platja al segon cap de setmana de setembre. La decisió s’ha pres, ahir dimarts al migdia, davant l’increment exponencial de casos de la covid-19 que s’està produint els darrers dies i les noves restriccions plantejades per la Generalitat, aquest passat dilluns.

La decisió s’ha pres per responsabilitat i per continuar vetllant per la seguretat de tots els veïns i veïnes del municipi, tenint en compte que els dies en què s’havien de celebrar les festes, del 21 al 26 de juliol, es preveu que el risc de contagi sigui extrem. Tot i això, el consistori no vol renunciar a la celebració d’unes festes, molt esperades per a tota la població i que havien de suposar un respir en l’àmbit social però també un impuls més en l’àmbit econòmic. Per aquest motiu els actes que ja s’havien previst es programaran els dies 9, 10, 11 i 12 de setembre, moment en què s’espera que la corba de contagis hagi millorat. De fet, un dels primers actes que ja s’havia valorat ajornar, tenint en compte la situació pandèmica actual, eren les vaquetes. En aquest sentit, la majoria de les penyes que hi participen van decidir que no es complien les condicions idònies per a la celebració d’aquest acte.

Finalment, i en relació amb la Fira de Mont-roig, prevista per als dies 6, 7 i 8 d’agost, l’Ajuntament continua preparant la seva celebració amb el benentès que les autoritats competents en la matèria estimen que per aquestes dates la corba de contagis ja podria estar controlada. No obstant això, l’Ajuntament es reserva el dret d’anul·lar els actes si la situació de la pandèmia continua descontrolada.

Comenta aquest article