Esports

Tir olímpic

Lluís Miquel Cortezón, tirador del Club de Tir Olímpic Cambrils, obté la primera posició sènior al campionat de Catalunya de precisió

Per Redacció

El tirador Lluís Miquel Cortezón al Club de Tir de Granollers, el passat diumenge
El tirador Lluís Miquel Cortezón al Club de Tir de Granollers, el passat diumenge | Cedida

El passat diumenge 11 de juliol es va celebrar el campionat de Catalunya de precisió en la modalitat de 9 mm. La competició va tenir lloc al Club de Tir de Granollers, club que té unes magnífiques instal·lacions i i uns grans amfitrions, els quals van donar una gran acollida. Tot i la forta calor, al campionat hi van acudir tiradors arribats d'arreu de Catalunya que van compartir una jornada en un ambient distès. Com a representant del Club de Tir Olímpic Cambrils hi va competir el tirador Lluís Miquel Cortezón Vallespí, que va aconseguir el primer lloc en la categoria sènior (medalla d'or). Va ser una competició molt disputada, però segons va manifestar el mateix esportista "vull donar les gràcies als grans instructors que tenim al club i per això he aconseguit tenir una bona regularitat".

D'altra banda, des del club cambrilenc volen agrair tant al club amfitrió com a l'organització per fer possible aquesta competició i la facilitat per mantenir les normes de seguretat que actualment s'han de seguir.

Comenta aquest article