Camp

Covid-19

Cancel·lada l'Acampada Jove per «l'explosió de contagis» de covid-19 entre el jovent

S'havia de celebrar a Montblanc el proper cap de setmana

Per ACN

Aquest era el cartell d'actuacions de l'Acampada Jove 2021
Aquest era el cartell d'actuacions de l'Acampada Jove 2021 | Cedida

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) van informar, ahir dissabte, que cancel·len la celebració de l'Acampada Jove d'enguany davant de l'"explosió de contagis" de covid-19 dels darrers dies, especialment entre el jovent, que és el segment de població menys vacunat. En un comunicat, els organitzadors del festival han anunciat la seva decisió i han garantit que qui tingui entrada rebrà els diners que va pagar per obtenir-la "els propers dies de forma automàtica". L'Acampada Jove d'aquest 2021 s'havia de celebrar el cap de setmana vinent, del 16 al 18 de juliol, a Montblanc.

Després que la pandèmia ja obligués a no celebrar l'Acampada Jove el 2020, aquest any s'havien previst mesures com tests d'antígens, formats reduïts i l'eliminació de la zona d'acampada per evitar riscos. No obstant això i davant de l'augment de casos de coronavirus, els organitzadors han optat finalment per no celebrar tampoc l'edició d'aquest any "per responsabilitat col·lectiva, per prudència i per cuidar-nos tots i totes".

El festival reivindicatiu que se celebra des del 1996 tenia en cartell per a aquest 2021 grups com Doctor Prats, Buhos, Zoo, Ebri Knight, Oques Grasses, Roba Estesa i El Diluvi.

Comenta aquest article