Societat

Activitats

Els infants es converteixen en «Pirates per un dia» al parc del Pescador

Aquesta activitat d'animació s'inclou a la programació familiar "Cambrils et diverteix" i es repetirà tres divendres més al llarg de l'estiu

Per Maria Vidal

La canalla va poder participar en diferents activitats i tallers
La canalla va poder participar en diferents activitats i tallers | Maria Vidal

Els infants que es trobaven ahir al parc del Pescador van poder experimentar què és ser "Pirates per un dia". Aquest era el títol sota el qual s'emmarcaven el conjunt d'activitats i tallers gratuïts que es van dur a terme aquest divendres a la tarda a l’aire lliure. Des de les 18 h fins a les 21 h, els més petits van poder triar entre diferents jocs tradicionals, com xanques, curses de sacs, estirar la corda o provar el diàbolo, entre d'altres, per posar a prova el seu equilibri i agilitat. També es van poder construir el seu propi pegat pirata per l’ull. L'activitat més celebrada va ser el joc de punteria, on els infants havien de defensar-se de l'atac d'altres pirates disparant boles amb el canó al vaixell de l'atacant. Al llarg de la tarda, el parc del Pescador va aplegar una gran quantitat de nens i nenes amb les seves respectives famílies, tant locals com visitants.

"Pirates per un dia" és una de les novetats de la proposta d'activitats del Patronat de Turisme de Cambrils per aquest estiu, i es tornarà a organitzar els divendres 23 de juliol i 6 i 20 d'agost, en el mateix horari que ahir. Aquests tallers formen part del bloc lúdic "Cambrils et diverteix" agrupat, juntament amb altres quatre blocs, dins de la programació "Cambrils, que bé que et prova!", que té l'objectiu de dinamitzar el municipi com a destinació turística familiar i adreçar-se a tots els públics. 

Imatge dels tallers que es va organitzar, ahir a la tarda, al parc del Pescador (Foto: Maria Vidal)

 

Comenta aquest article