Informació general

Entitats

Carles Rovira, nou president del Club Rotary Cambrils

Carles Rovira ha rellevat Salvador Sarrà en aquest càrrec que té una durada anual i que es va fer efectiu el passat dijous 1 de juliol

Per Redacció

Aurora Fornós, Joan Ball-llosera, Carles Rovira i Salvador Sarrà
Aurora Fornós, Joan Ball-llosera, Carles Rovira i Salvador Sarrà | Cedida

El Rotary Club de Cambrils va celebrar la tradicional cerimònia de canvi de junta i cessió del collar de president, el passat dijous 1 de juliol. L'acte es va celebrar en el transcurs del sopar de final d’any de Rotary Cambrils –al restaurant Miramar– amb l'assistència de socis, acompanyants i amics, amb les pertinents mesures contra la covid-19.

Durant aquest acte, el president sortint, –el doctor Salvador Sarrà–, va fer el resum de la seva presidència de l’any Rotary 2020-2021 on la pandèmia de la covid-19 ha influït molt tant en el funcionament normal del Club com a nivell personal i professional. Aquest any, les reunions han passat de presencials a virtuals i les conferències s'han centrat en temes relacionats amb la pandèmia. Igualment, els projectes duts a terme pel Club Rotary Cambrils també s'han centrat en pal·liar les conseqüències socials de la covid-19 i s'han dirigit cap a entitats com el Banc d'Aliments o l'Hospital Lleuger de Cambrils, amb una aportació a aquests projectes de més de 8.000 euros.

Un cop fets els parlaments del president sortint, es va realitzar la presentació de la nova secretària –Aurora Fornòs–, la imposició de la banda de MeCer (Mestre de Cerimònies) a Joan Ball-Llosera i la cessió de collar de president a Carles Rovira. El nou president va fer la presentació del Pla Estratègic del Club per a l’any Rotary 2021-2022, on bona part de les actuacions tenen com a objectiu el complir amb el lema del President de Rotary Internacional "Servir per Canviar Vides".

Igualment, un dels objectius de l’actual president del Club és fer-se més visible a Cambrils, promovent convenis de col·laboració amb altres entitats; la creació de la Setmana de la Pòlio, la creació del Premi Rotary Club Cambrils i la participació en projectes socials tant de caire local com a internacionals.

 

Comenta aquest article