Esports

Els equips de raid Cambrils Grup Les Barques i Cambrils Raid Team finalitzen en novena i onzena posició el Raid Garraf 2007

Per Redacció



Els components dels dos equips de raids cambrilencs que van disputar el Raid Garraf 2007
Els equips cambrilencs de raids, el Cambrils Grup Les Barques i el Cambrils Raid Team van participar aquest cap de setmana en la quarta edició del Raid Garraf 2007 -que organitza l'associació excursionista la Talaia- quedant en la novena i onzena posició, respectivament.

Enguany, gran part del recorregut va discórrer per la comarca de l'Alt Penedès, amb una sèrie de sectors relativament curts però d'una intensitat considerable degut als desnivells i a la complicació en la orientació. La competició va iniciar-se el dissabte, amb un inici d'etapa que va sortir de la localitat de Torrelles de Foix, amb un primer sector de 26 quilòmetres amb bicicleta de muntanya. La segona part del recorregut del dia va consistir en 18 quilòmetres més de treking (cursa a peu) que va començar a marcar les diferències entre la majoria d'equips. Seguidament es va iniciar un tercer sector de 15 quilòmetres en bicicleta de muntanya fins el quart sector del dia amb un treking de 10 quilòmetres més, amb la particularitat que entremig s'havien de fer un tram de ràpel i barranquisme. El cinquè sector del dia, també va fer-se amb bicicleta de muntanya, 14 quilòmetres, fins a la localitat de Sant Martí Sarroca on va finalitzar l'etapa de dissabte, amb un sector curt de treking i un tram de via ferrada i ràpel.

La jornada de diumenge va iniciar-se molt aviat, entorn les cinc del matí. La sortida va fer-se des de la localitat dels Monjos, amb un primer sector de 17 quilòmetres amb bicicleta de muntanya fins a Sant Martí Sarroca. El segon sector va consistir en un recorregut de 7 quilòmetres en patins de línia fins a la localitat de Bleda, i un tercer tram més de 14 quilòmetres que es van fer amb bicicleta de muntanya fins al Parc d'Olèrdola, des d'on va continuar un petit sector de 2 quilòmetres en patins en línia en pujada i un tram de treking de 6 quilòmetres que va portar als equips fins al cinquè i definitiu sector del dia. Aquest van ser 17 quilòmetres de bicicleta de muntanya fins a la meta situada a les pistes d'atletisme de la localitat de Vilanova i la Geltrú.

Comenta aquest article