Informació general

Solidaritat

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre organitza la primera edició dels «Relleus solidaris»

Per Redacció

Cartell de la iniciativa "Relleus solidaris"
Cartell de la iniciativa "Relleus solidaris" | Cedida

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre organitza la primera edició dels "Relleus solidaris" a diferents poblacions del Baix Camp. Entre els dies 9 i 11 de juliol, es faran diferents activitats als municipis de Cambrils, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Riudoms, Reus i Vinyols i els Arcs. A Cambrils es muntarà una paradeta, el diumenge 11 de juliol a les 10 hores del matí al Pla de les Serenes, amb la col·laboració de l'Associació d'Hostaleria de Cambrils. De fet, un total de 29 restaurants cambrilencs ja s'han sumat a la iniciativa i recolliran donatius en unes guardioles solidàries ubicades als seus establiments. En aquest punt, el diumenge cap a les 10 hores del matí, es recollirà el relleu que portaran des de Vinyols i els Arcs i, des d'aquí, es portarà fins a l'Hospitalet de l'Infant per seguir aquesta cadena de relleus solidària.

Activitats als municipis participants

Pel que fa a la programació de la resta de municipis; Riudoms muntarà una paradeta demà divendres a les 20 hores a la plaça de la Palmera, mentre que dissabte s'instal·larà a les 19 hores a la plaça de l'Església on es faran relleus amb bicicleta estàtica. Vandellòs organitzarà una nedada solidària a la Piscina Municipal el dissabte a les 18 hores; Reus ha organitzat una actuació musical a càrrec d'Ariel Santamaria a la plaça Pintor Ferré Revascall a les 18.30 hores; mentre que Vinyols i els Arcs farà una caminada solidària des de la plaça a l'Església el dissabte a les 19.30 hores. Cambrils muntarà la seva paradeta el diumenge al matí i l'Hospitalet de l'Infant ha previst una vermutada i festa de l'aigua des de les 12 a les 14 hores a la plaça de Coll de Balaguer.

 

Comenta aquest article