Esports

Rem

Quatre victòries per Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils a la regata de la Lliga Catalana a Flix

Per Redacció

Imatge d'una de les tripulacions dels Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils a Flix
Imatge d'una de les tripulacions dels Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils a Flix | Cedida

Aquest passat diumenge 4 de juliol es va disputar la tercera regata de la Lliga Catalana de Llagut a Flix, al meandre del riu Ebre, i en la que els cambrilencs es van tornar a presentar amb 7 tripulacions. La regata de Flix de sempre ha agradat molt tant als participants com al públic atès que el camp de regates és de 4 carrers però tant la sortida com l’arribada està al mig del camp de regates i els carrers alternen el sentit del rumb, de manera que fins que no passen pel mig del camp no saben ben bé quina posició ocupen.

Com a cada regata, a primera hora es van disputar les mànegues classificatòries en format contrarellotge en la que destaquen la primera posició del veterà masculí i femení, cadet masculí i femení i segona posició de l’absolut masculí i juvenil masculí. De manera que totes les tripulacions dels Vent d’Estrop es van classificar per les finals A, les que permeten optar a les 4 primeres posicions de la regata.

A partir de les 11h van començar a disputar-se les finals amb la categoria dels més petits, amb victòria dels Vogadors, en la que s’estrenaven nova canalla, amb el següent resultat:

Tot seguit, va ser l’hora del Veterà masculí, en la que els Vent d’Estrop es van imposar amb solvència a la final A, fent-se amb la primera posició de la regata amb aquests resultats:

En categoria cadet, el masculí en una regata molt lluitada es van imposar al RCN Tarragona i CN Flix, amb els següents temps:

Pel que fa al femení, van fer la primera posició per davant de CN Flix i Rem Pescadors:

A les 13h va ser l’hora de les finals de la categoria Veterà femení en la que la tripulació de Vent d’Estrop va fer molt bon paper, aconseguint la segona posició final en una regata molt disputada:

Seguidament va ser l’hora de la categoria juvenil masculí, en la que la tripulació de Cambrils amb algunes baixes va fer una regata discreta, però va aconseguir la segona posició final atès que Rem Badalona va participar fora de competició atès que, per una baixa de darrera hora, va haver de remar amb un infantil, cosa que no ho permet el reglament.

Finalment, a la final en la categoria absoluta, la tripulació masculina dels Vent d’Estrop van fer una bona final A, entrant en segona posició per darrere de Rem Santa Cristina amb els següents temps:

Amb aquest resultats, a l’espera de la disputa de la darrera regata el proper dia 18 de juliol, els Vogadors de Cambrils estan en disposició de poder lluitar pel títol del campionat de lliga en diverses categories. Un cop finalitzada la Lliga, la temporada finalitzarà amb la disputa del Campionat de Catalunya que enguany es farà a Tarragona. A partir d’aquell moment s’aturaran els entrenaments dels equips de competició durant unes setmanes llevat els de l’Escola de Rem que continuaran amb la formació de les noves incorporacions per preparar-los ja de cara l’inici de la nova temporada.