Cultura

Música

Marvi, artista convidada per donar el tret de sortida a la temporada d'estiu amb un concert al Restaurant Instint

Martha Vilaró, que està preparant el seu nou treball discogràfic, actuarà acompanyada del guitarrista Edu Vico

Per Redacció

Marvi (Martha Vilaró) actuarà aquesta nit, a les 22.30 hores al Restaurant Instint de Cambrils, acompanyada del guitarrista Edu Vico
Marvi (Martha Vilaró) actuarà aquesta nit, a les 22.30 hores al Restaurant Instint de Cambrils, acompanyada del guitarrista Edu Vico | Cedida

Marvi (Martha Vilaró) és l'artista convidada per donar el tret de sortida de la temporada d'estiu del Restaurant Instint de Cambrils amb un concert especial. Aquest esdeveniment tindrà lloc avui dimecres 7 de juliol a partir de les 22.30 h, i la cantant actuarà acompanyada del guitarrista Edu Vico. Aquesta nova proposta, on gastronomia i cultura van de la mà, serveix per completar el ventall de serveis i propostes culturals de les nits d'estiu de la capital gastronòmica de la Costa Daurada.

Marvi (Martha Vilaró) compta amb una dilatada carrera musical i artística. L'any 2011 va marxar a viure a Londres, on hi va residir fins al 2014. Durant aquests 3 anys, la cantant de Sant Cugat i ara resident a Cambrils, es va endinsar al món cultural de la capital anglesa i va perfeccionar la seva tècnica vocal i la manera de compondre cançons. Passats aquests anys, va continuar la seva formació també com a actriu i, poc després, va tornar a Madrid i Barcelona, on s'acaba integrant a la formació la Década Prodigiosa, amb la qual comença una gira que la portarà per tot l'Estat espanyol.

El concert de Cambrils d'avui ha de servir també per donar el tret de sortida a tot el conjunt d'accions que l'encaminaran a la publicació del seu primer treball discogràfic el 2022. Un treball que, segons ella mateixa assegura, "serà la meva pròpia evolució dins del món discogràfic i, al mateix temps, en la meva pròpia vida personal des de nena a persona adulta. Encara hi estic treballant i perfilant amb cos i ànima".

Totes les persones interessades a assistir al concert de Marvi han de confirmar assistència al mateix restaurant.

Comenta aquest article