Esports

Hoquei

El Cambrils CH es renova de cara a la temporada 2021-2022 amb l'objectiu prioritari d'assolir l'ascens a la Primera Catalana

Nou entrenador, Oriol Valera; nou coordinador, Salvador Rubio, i una gran renovació de la plantilla amb sis noves incorporacions i només quatre jugadors que continuen

Per Lluís Rovira i Barenys

Equip del Cambrils CH que es va presentar ahir i que afrontarà la temporada 2021-2022
Equip del Cambrils CH que es va presentar ahir i que afrontarà la temporada 2021-2022 | Lluís Rovira i Barenys

El Cambrils CH ja té a punt l'equip que militarà a la Segona Catalana la temporada 2021-2022, i que enguany es marca un objectiu prioritari que és el d'assolir l'ascens a la Primera Catalana. Amb aquesta finalitat, l'equip cambrilenc ha fet canvis tant a la plantilla com a l'equip tècnic que es farà càrrec de l'equip. Ahir al vespre, al Palau Municipal d'Esports, es va fer l'acte de signatura de les fitxes dels jugadors i la presentació de la plantilla i el cos tècnic.

El president del Cambrils CH, Jordi Fernández, va fer de mestre de cerimònies i va presentar, primer que tot, al coordinador general del club, Salvador Rubio, de qui va destacar la seva dilatada experiència al món de l'hoquei patins i va recordar el pas que va tenir fa anys a l'equip cambrilenc quan va portar el Cambrils CH a la lliga de plata de l'àmbit estatal, a principis dels anys 90. Salvador Rubio va recordar als jugadors que se'ls demana "entrega, il·lusió i esforç. Ara és el moment del compromís, seré molt exigent amb mi mateix i també ho seré amb vosaltres. Estic disposat de tallar de soca-rel si un jugador no respon. Ara encara hi sou a temps de valorar el vostre compromís de cara a la present temporada". Rubio va destacar el fet que s'ha rejovenit la plantilla en cinc anys respecte la darrera temporada, "sou una plantilla molt jove. És un luxe de plantilla i m'il·lusiona moltíssim".

Oriol Valera, entrenador del Cambrils CH: "L'objectiu principal és pujar a Primera Catalana"

Tot seguit va prendre la paraula el nou entrenador de l'equip cambrilenc, Oriol Valera. Valera ha estat jugador del Cambrils CH durant dos anys quan militava a la Primera Catalana. Posteriorment ha estat coordinador i entrenador del Vila-seca a Primera Catalana i del reus Ploms, a Primera Catalana. Oriol Valera va dir que la propera temporada seria complicada "ja que trobarem equips molt potents. Ara bé, l'objectiu principal és pujar a Primera Catalana i hem de mirar de pujar com a primers classificats i evitar el play off". Finalment va ser el preparador físic del club, Edu Castillo, que aquest any complirà la seva quarta temporada al Cambrils CH. Castillo també es va dirigir als jugadors per dir-los-hi que "m'agrada treballar dur i fort. Sou joves i no hi ha excuses per no rendir"

La plantilla del Cambrils CH per a la Segona Catalana

La plantilla del Cambrils CH per a afrontar la Segona Catalana està formada per 10 jugadors. L'equip s'ha renovat força ja que només són quatre els jugadors que continuen de la temporada passada. Els que continuen són:

-Javi Espeja (28 anys). Procedent de les bases del Cambrils, Aquesta serà la seva 3a temporada consecutiva al 1r equip.

-Òscar Ortega (22 anys). Ve de les bases del Vila-seca on ha jugat a 1a Catalana. Aquesta serà la seva 3a temporada consecutiva al Cambrils CH.

-Pol Ortiz Clua (22 anys). Format a les bases del Cambrils. Ha estat jugador de l'Espanyol i del Riudoms. Aquesta serà la segona temporada consecutiva al Cambrils CH.

-Raul Candelas (20 anys). Porter. Format al Vila-seca, on va debutar a Nacional Catalana. Aquesta serà la seva 3a temporada consecutiva al Cambrils CH.

 

Les noves incorporacions són:

-Aleix Badia Rodrigo (20 anys). Porter. Format a les bases del Reus Deportiu i procedent del Reus Ploms on ha estat porter del 1a Catalana.

-Toni Espeja (19 anys). Format a les bases del Cambrils, ha estat jugador del Reus Ploms a Primera Catalana i del Riudoms.

-Nil Torres Gil (19 anys). Format a les bases del Cambrils, ha estat jugador del Reus Ploms i del Vila-seca.

-Roger Martínez Anadon (20 anys). Format a les bases del Reus Ploms on ha estat jugador a 1a Catalana.

-Jordi Morales Vidal (25 anys). Format a les bases del Vila-seca i procedent del Reus Ploms on ha estat jugador del 1a Catalana i Nacional Catalana.

-Pere Capdevila (20 anys). Format a les bases del Reus Ploms i procedent del Reus Deportiu on ha estat jugador a 1a Catalana.

 

Les baixes

Són baixes respecte la temporada passada els següents jugadors, la majoria d'ells perquè formaran part de l'equip sènior B del Cambrils CH que militarà a la Tercera Catalana:
 
Ivan Pavón - Baixa per propera paternitat - Deixa de jugar momentàniament
Rubén Garcia - Baixa de l'equip - Deixa de jugar momentàniament
Luciano Sosa - Baixa de l'equip. Marxa a jugar a un altre club
Jorge Enfedaque  - Passa a ser jugador de l'equip de 3a Catalana
Joel Macaya  - Passa a ser jugador de l'equip de 3a Catalana
Carles Vaquera - Passa a ser jugador de l'equip de 3a Catalana
Oriol Solé - Porter - Passa a ser jugador de l'equip de 3a Catalana
Arnau Fernández - que passa a ser l'entrenador de l'equip de 3a Catalana.

 

 

 

 

 

 

 

Comenta aquest article