Informació general

Successos

Accident entre un cotxe i un patinet elèctric al barri de l'Eixample

El patinet elèctric, conduït per un menor i que ha sofert ferides molt lleus, no hauria cedit el pas a la cruïlla dels carrers de Ramon Berenguer IV i del General Prim

Per Lluís Rovira i Barenys

El cotxe ha quedat entaforat a la vorera i ha col·lisionat amb un vehicle estacionat
El cotxe ha quedat entaforat a la vorera i ha col·lisionat amb un vehicle estacionat | Lluís Rovira i Barenys

El barri de l'Eixample ha estat l'escenari d'un accident de trànsit entre un cotxe i un patinet elèctric. L'accident ha tingut lloc poc abans de les 13 h del migdia a la cruïlla dels carrers de Ramon Berenguer IV i del General Prim. Tot apunta a que el patinet, conduït per un menor, i que circulava pel carrer de Ramon Berenguer IV en direcció sud no hauria cedit el pas a la cruïlla i el vehicle que circulava pel carrer del General Prim se l'hauria trobat al damunt. Amb la sobtada maniobra per evitar l'impacte, el cotxe s'ha desviat cap a la vorera contigua i ha col·lisionat primer amb una paperera, després amb un arbre i finalment, ha quedat encastat a la mateixa vorera, amb la casa contigua i amb un altre vehicle que estava estacionat al costat.

El menor que conduïa el patinet ha sofert ferides molt lleus i ha estat atès pels serveis sanitaris que s'han personat al lloc de l'accident i l'han traslladat cap a l'hospital lleuger.

Comenta aquest article