Esports

Vela

El Club Nàutic Cambrils celebra la XIX Regata Vent de Dalt de creuers

Per Redacció

Imatge de la regata disputada en aigües cambrilenques, el passat cap de setmana
Imatge de la regata disputada en aigües cambrilenques, el passat cap de setmana | Cedida

Un total de nou embarcacions van prendre part a la XIX Regata de Creuers Vent de Dalt del Club Nàutic Cambrils celebrada el passat cap de setmana, 3 i 4 de juliol. L’embarcació del CNCB Món de l’Ona II de Ramon Cañellas es proclamava guanyadora en la categoria de ORC Tripulació, seguit de l’Inari de Josep Maria Coloma del Reial Club Nàutic de Tarragona. En la categoria ORC A-Dos, que era puntuable per a la Copa Catalana, la guanyadora era l’embarcació Salao Tu de Manuel López del Club Nàutic Salou. A la classificació el seguien l’Esther d’Eduardo de las Heras del Reial Club Nàutic de Tarragona i l’Enigma de Luis Tort del Reial Club Nàutic de Barcelona.

La Vent de Dalt, que compta amb una llarga tradició, té dos recorreguts, en funció de la zona de navegació despatxada o recorregut escollit. Els participants podien triar entre el recorregut d’aproximadament 66 milles fins la plataforma Casablanca, o bé, l’itinerari fins al Far Cap de Tortosa completant una distància de 43 milles. La Regata Vent de Dalt arrencava dissabte a les cinc de la tarda, després del registre de participants i la corresponent reunió de patrons. Amb una meteorologia irregular, de poc vent canviant, els participants ho van tenir complicat. Finalment arribaven a Cambrils cap al migdia de diumenge, després de navegar tota la nit.

El lliurament de trofeus es va celebrar diumenge 4 de juliol a la terrassa del Restaurant del CNCB i va comptar amb la presència de Sergi Cadenas, Vicepresident de la Federació Catalana de Vela i d’Oliver Klein, Regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, a més d’Aleix Monmany, Responsable de la Secció Esportiva del CNCB. Tot seguit els participants i acompanyants van celebrar un sopar a les instal·lacions del Club.

Imatges del lliurament de trofeus a les tripulacions guanyadores

 

Comenta aquest article