Esports

L'Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig / Miami Platja presenta la seva oferta al Saló Internacional de Turisme de Catalunya

Per Redacció



L'estand a l'aire lliure va permetre adequar un espai per fer algunes activitats aquàtiques
Durant aquest darrer cap de setmana l'Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig/Miami Platja ha estat present al Saló Internacional de Turisme de Catalunya que s'ha fet a Barcelona del 19 al 22 d'abril.

Enguany, l'estand va estar instal·lat a la Plaça de l'Univers, una zona a l'aire lliure destinada al turisme actiu. En aquest espai s'hi oferia un gran ventall d'activitats nàutiques i d'oci en general com la iniciació al submarinisme, circuits en caiac, un rocòdrom, un circuit BTT i un trenet pels més petits.
L’Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig/Miami Platja compartia estand amb la resta d’Estacions Nàutiques de Catalunya, on també es promocionava tota la oferta nàutica, complementària, i d’allotjament de tots els seus municipis.

IV Jornades de portes obertes

Des de l’Estació Nàutica també es va començar a promocionar i vendre les places per a les activitats de les properes Jornades de Portes Obertes, que es portaran a terme el primer cap de setmana de juny, els dies 2 i 3 de juny, on s’oferiran infinitat d’esports i activitats nàutiques, i que tindran un preu de 5 euros per persona.

Comenta aquest article