Esports

325 patinadors i patinadores van participar a Cambrils a les finals comarcals de patinatge artístic

Per Camí Mendoza

 
 
 A dalt, imatge de la coreografia "Somni de neu" i a sota, "De cacera"
El passat dissabte 21 d'abril es va celebrar al Palau Municipal d'Esports la Final Territorial dels Jocs escolars, classificatòria per la Final Nacional dels Jocs Esportius que organitza la UCEC.

Els quasi 325 patinadors i patinadores que van participar, eren els finalistes de les fases Comarcals de la demarcació de Tarragona. Van competir repartits en modalitats d'individual i de grups. Les patinadores del Club Patí Cambrils que competien el la modalitat de grups Xou en 2 coreografies: "Somni de Neu" i "De cacera" van obtenir molt bon resultats quedant en segona i en tercera posició respectivament, cosa que els hi permetrà participar el proper mes de maig a la Final Nacional dels Jocs Esportius que es celebrarà a Vic.

També, el diumenge, la coreografia "De cacera" va participar al "I Trofeu de Xous del Pla de Santa Maria", on va obtenir la primera posició, classificació que els permetrà poder participar a la Copa Catalana de Grups Xou, que es celebrarà a Girona. Des del Club s'està molt satisfets amb els resultats que estan obtenint de les patinadores d'iniciació del club en la modalitat de grups xous.
Cal que aquest ritme es mantingui i que en properes convocatòries de competició federada l'equip pugui demostrar el nivell que estant assolint aquestes joves patinadores. El proper diumenge 29, al Vendrell les 25 patinadores en diferents categories i nivells, participaran al 2 Trofeu de debutants.

Comenta aquest article