Esports

Tir olímpic

El Club de Tir Olímpic organitza la competició oficial de la Festa Major de Sant Pere

El dissabte 26 de juny van tenir lloc les competicions de pneumàtica sèniors i veterans i, paral·lelament, la de pneumàtica júniors

Per Redacció

Imatge de la tirada que va tenir lloc a la galeria de tir del Club de Tir Olímpic Cambrils
Imatge de la tirada que va tenir lloc a la galeria de tir del Club de Tir Olímpic Cambrils | Cedida

El Club de Tir Olímpic va acollir tres competicions oficials el dia 26 de juny. Amb motiu de la Festa Major de Sant Pere, es va disputar la competició de pneumàtica sèniors i veterans i, paral·lelament a aquesta, la de pneumàtica júniors amb calibre 4,5 a la galeria d'aire comprimit del Club. 

A les 18 h del passat dissabte va començar la competició de sèniors i veterans i, a la mateixa hora, es va iniciar la dels júniors a la galeria de tir d'aire. En aquesta darrera, en tractar-se d'esportistes júniors, els participants van competir recolzats pels seus tutors i acompanyats dels seus familiars. Els assistents a la tirada van ser els socis del club que s'hi havien inscrit al llarg de la setmana prèvia al torneig. 

En finalitzar la competició va tenir lloc el lliurament de premis. Es van entregar medalles als tres primers classificats de cada categoria i el corresponent diploma de participació a tots els tiradors.

La participació va ser d'11 esportistes, i la tirada va estar controlada per l'àrbitre local Hèctor Vila Cerdà. Els àrbitres de taula i instructors van ser Santiago Pleguezuelo Castillo i Francisco Javier Vernet Médico. L'ordre general de classificació dels esportistes participants va ser el següent: Jordi Francesc Balañà Arbó, Josep Maria López Castellví, Edgar Álvarez Mauleón, Enrique Vidal Bejarano, Francisco Javier Vernet Médico, Carles Guillemat Rocamora, Santiago Pleguezuelo Castillo, Fernando Juan Collado Simón, Joan Llagostera Forns, Lluís Maria Calderó Cabré i Joan Llagostera Vilamala.

Comenta aquest article