Cultura

Concert

La Coral Infantil Verge del Camí, la Coral Rossinyols i la Coral Cors Alegres actuen a La Cripta

Les corals cambrilenca, tarragonina i vallenca, respectivament, van presentar el conte musical “El viatja de la Marieta” acompanyats per una narradora, un pianista i un percussionista

Per Andreu Dalmau

Un moment de l'actuació de les tres corals, ahir, a la Cripta de l'Ermita
Un moment de l'actuació de les tres corals, ahir, a la Cripta de l'Ermita | Andreu Dalmau

Ahir diumenge, a les 13h, van actuar a la Cripta de l’Ermita la Coral Infantil Verge del Camí, la Coral Rossinyols de Tarragona i la Coral Cors Alegres de Valls. Les tres agrupacions es van fusionar per presentar “El viatge de la Marieta”, un conte musical que explica la història d’una marieta que dona la volta al món.
El context literari el va posar una narradora, que explicava les peripècies de la Marieta arreu del món, i el context musical el van posar un pianista i un percussionista, que van fer d’acompanyants dels nens. Tot i que les tres corals van actuar en conjunt, cada una es distingia de l’altra pel color de la samarreta: la Coral Verge del Camí vestia de violeta, la Rossinyols de groc i la Cors Alegres de vermell.
Totes les cançons estaven inspirades en la cultura dels diferents països que visitava la protagonista de la història. Així doncs es va poder escoltar música amb harmonies tradicionals de l’Àfrica, la Xina, l’Índia, els Estats Units i molts altres indrets del món. Gairebé totes les cançons anaven acompanyades per una coreografia i, en alguna cançó en concret, es va reclamar la participació del públic que va respondre amb ganes.

El conjunt coral va ser dirigit a parts iguals pels tres directors de les diferents corals, ja que es van anar intercalant davant del faristol. En acabar el concert, Esperanza de Miguel, directora de la Coral Infantil Verge del Camí, va donar les gràcies a tots els assistents i va destacar la dificultat d’haver muntat aquest espectacle en un any complicat tant pels nens com pels directors.

Tot i que aquest concert no estava inclòs dins del Cicle de Primavera, recordem que la propera i última cita a la Cripta de l’Ermita és el concert de la Coral Verge del Camí, el proper diumenge 4 de juliol. Les entrades costen 7€ (5€ pels socis) i es poden adquirir a entradium.com.

Comenta aquest article