Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Policia

La Policia Local de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant es reforça aquest estiu amb quatre agents més

Ahir van prendre possessió del càrrec en un acte celebrat a la Casa de la Vila

Per Redacció

La Policia Local de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant es reforça aquest estiu amb quatre agents més
La Policia Local de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant es reforça aquest estiu amb quatre agents més | Cedida

Un total de quatre agents reforçaran aquest estiu la plantilla de la Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Durant el període comprès entre el 14 de juny i el 12 de setembre, aquests agents faran tasques relacionades amb la policia de proximitat, és a dir, vigilància de platges i de les vies públiques; control del compliment de les ordenances municipals de convivència ciutadana i informació als ciutadans i regulació del trànsit.

Per dur a terme aquestes tasques, els agents es desplaçaran a peu o amb bicicleta. D’aquesta manera, vetllaran per la seguretat i atendran les possibles necessitats de la ciutadania, amb especial atenció a la zona de platges i a la zona comercial, que és on més afluència de gent hi ha durant aquesta època de l’any.

Ahir dimecres, els quatre agents han pres possessió del càrrec. En un acte celebrat a la Casa de la Vila, han promès complir les lleis vigents en l’exercici de les funcions i han rebut la credencial de policia de mans de l’alcalde del municipi, Alfons Garcia; acompanyat pel regidor de Seguretat Ciutadana, Tomás Díaz; i pel cap en funcions  de la Policia Local, el sergent Sergi Navarro.

Amb la incorporació d’aquests quatre agents de reforç, la Policia Local disposarà aquest estiu d’un total de  21 efectius, per donar resposta a l’augment de població que experimenta el municipi durant aquests mesos.

Comenta aquest article