Atletisme

Tres atletes del Club Atletisme Cambrils es classifiquen per la fase final del Campionat de Catalunya S-16

Emma Taggi va assolir el segon lloc i va fer Marca Mínima per a participar al Campionat d'Espanya

Per Pere Ferrando

Emma Taggi, a la prova dels 3.000 metres llisos
Emma Taggi, a la prova dels 3.000 metres llisos | Cedida

Dissabte passat es va disputar la fase prèvia del Campionat de Catalunya de la categoria S-16 a l'estadi d'atletisme d'Ascó. Es tracta d’una competició on l’objectiu principal és quedar classificat entre els 16 primers en curses i els 12 primers en concursos, fet que dóna accés a participar a la Fase Final on es decideixen els medallistes del Campionats.
Per part del Club Atletisme Cambrils 6 van ser els atletes que van participar en aquesta jornada prèvia. El seu rendiment va ser molt bo, donat que tres d'ells van accedir a la Fase Final. L'actuació més destacada va anar a càrrec de l'Emma Taggi, que va assolir el segon lloc i va fer Marca Mínima per a participar al Campionat d'Espanya. La Fase Final es disputarà el diumenge 27 de juny a Lleida.

Emma  Taggi                             3.000 m.ll.                10'40"16             MCE           2a    Q
Aleix  Llaberia                              100 m.ll.                   11"97               MMP          5è    Q
Clàudia  Nolla                            Triple salt                  9.99 m.             MMP          7a    Q
                                                     100 m. tanques          18"69                                  17a
Marta  Domingo                            Disc                         17.49 m.                              14a
Ana  Fernández                           Javelina                    13.52 m.                              18a
                                                  100 m. tanques.            20"68                                   24a
Sama  Nabulsi                        100 m. tanques.             21"41                                  25a

MCE :    Mínima per al Campionat d'Espanya
MMP :   Millor Marca Personal
Q :         Qualificat per a participar a la Fase Final

Maria Taggi :  Rècord de Cambrils de 1.500 m.ll.

Dissabte es va disputar, a l'Estadi d’atletisme d'Hospitalet de Llobregat, una jornada de control de marques absolut. Maria Taggi va participar a la prova dels 1.500 m.ll. Va dominar la prova de principi a fi, acabant amb una marca de 4'42"84, millorant en 2 segons el Rècord de Cambrils que ella mateixa tenia des del passat mes de maig. Aquest registre significa una Marca Mínima per a participar al Campionat d'Espanya de la categoria S-18.