Societat

Concurs

Brian Bach, alumne del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, seleccionat al Concurs «Joves Talents» de Relats Breus de Coca-cola a Tarragona

Per Redacció

Brian Bach ha estat premiat al concurs de relats breus de Coca-cola
Brian Bach ha estat premiat al concurs de relats breus de Coca-cola | Cedida

El relat de l’alumne Brian Bach ha estat seleccionat com un dels quatre millors de la demarcació de Tarragona del Concurs de Joves Talents de Relat Curt que organitza Coca-cola. La participació de l’alumne cambrilenc del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer es feia online el passat 5 de març, conjuntament amb altres alumnes seleccionats del seu curs, 2n d’ESO. Un total de 13.000 estudiants de 2n d’ESO han format part del Concurs de Joves Talents de Relat Curt en llengua castellana i llengua catalana que organitza Coca-cola.

Més de 2.400 centres educatius participen en les proves. Un jurat provincial format per periodistes, escriptors i docents ha estat l’encarregat de seleccionar els tres millors relats de cada província, i d’entre totes aquestes s’han escollit els disset millors relats de tot l’Estat. Brian Bach ha mostrat la seva satisfacció en conèixer la notícia. El premi ha consistit en una motxilla, una samarreta i uns auriculars.

Comenta aquest article