Esports

Rem

L'equip veterà femení assoleix la primera posició en la 2a regata de la Lliga Catalana de Llagut celebrada a Badalona

L'equip veterà masculí va aconseguir la tercera posició mentre que l'equip absolut femení va quedar quart

Per Antoni Font

Tripulació de l'equip veterà femení del Club Rem Cambrils, un cop aconseguit el triomf a la regata de Badalona
Tripulació de l'equip veterà femení del Club Rem Cambrils, un cop aconseguit el triomf a la regata de Badalona | Antoni Font

Aquest passat diumenge 20 de juny i sota una climatologia molt canviant, es va disputar al Port de Badalona la 2a  Regata de la Lliga Catalana de Llagut. La prova estava organitzada per la Federació Catalana de Rem, conjuntament amb el Club de Rem de Badalona, Marina de Badalona i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona. En aquesta segona prova de la lliga s’hi van inscriure un total 19 Clubs amb la participació de 51 equips repartits en les diferents categories.

Proves cronometrades

En les proves cronometrades, la categoria de Veterà Masculí del Club Rem Cambrils va assolir el 2n millor temps d’un total de 13 equips participants, classificant-se directament per disputar la Final A.

La categoria de Veterà Femení van obtenir el 3r millor registre de la crono d’un total de 12 equips participants, permetent igualment classificar-se per disputar directament la Final A.
    
En el torn de les categories absolutes, l'equip Absolut Femení va obtenir en la crono el 3r millor temps, permetent la classificació per disputar la final. En canvi l’equip Absolut Masculí malauradament va quedar en darrera posició en la prova cronometrada sense opcions – en aquesta ocasió – a poder disputar cap de les dues finals previstes.

Cal recordar que la categoria d’Absolut Masculí d’aquest any és una aposta de futur. La pràctica totalitat de la seva tripulació està formada per nous vogadors amb tot just tres setmanes com a socis del Club Rem Cambrils i que l'objectiu marcat per l'àrea tècnica del Club és que cadascun dels nous integrants visquin l'experiència de la competició com a part fonamental de la seva formació esportiva amb independència - aquest any - dels resultats obtinguts, prevalent l'aprenentatge i l'experiència en si mateixa.

Les finals

La tripulació Veterà Masculí en la Final A va fer una molt bona sortida i durant gran part de la regata es va mantenir en segon lloc. Finalment van acabar la prova en una no menys merescuda 3a posició, amb un registre total de 05:30,30 min. L’equip Veterà Femení, Final A, novament va aconseguir una excel·lent 1a posició amb un temps final de 05:43,73 min.

Pel que fa a la final disputada per l’equip Absolut Femení aquest cop va aconseguir entrar en 4t lloc, amb un temps total de 09:24,80 min.

La propera regata es durà a terme el diumenge 4 de Juliol al riu Ebre al seu pas per la localitat de Flix.

Comenta aquest article