Societat

Ràdio

Ràdio Cambrils celebra 30 anys d'emissions amb un programa especial des del passeig Miramar

L’espai, que s’emetrà en directe el 23 de juny a partir de les 12 del migdia, inclourà entrevistes i l’actuació del grup cambrilenc La Clandestina

Per Redacció

Imatge de l'equip de Ràdio Cambrils
Imatge de l'equip de Ràdio Cambrils | Cedida

Ràdio Cambrils sortirà al carrer demà dimecres, 23 de juny, per celebrar els seus 30 anys d’emissions. Ho farà amb un programa especial en directe que es durà a terme al passeig Miramar, davant de les Escales Reials. L’espai començarà a les 12 del migdia i durarà una hora i mitja. D’aquesta manera, totes les persones que passegin per aquest espai podran apropar-se i comprovar in situ com es realitza un programa de ràdio en directe i a peu de carrer.

L’espai començarà amb una entrevista a l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, en la qual s’abordaran temes d’actualitat, però també es formularan preguntes relacionades amb el passat i el present de l’emissora pública. Pels micròfons també hi passaran antics treballadors de Ràdio Cambrils, perquè recordin com era l’emissora, i col·laboradors actuals, perquè expliquin com és la ràdio actualment. També es farà una tertúlia amb representants del teixit comercial i del món de la restauració. La cirereta del pastís la posarà el grup cambrilenc La Clandestina, que a banda de contestar algunes preguntes també faran gaudir el públic i els oients amb un parell de cançons.

Dues etapes de Ràdio Cambrils: de 1985 a 2013 i del maig de 2019 fins ara

Aquest programa servirà, doncs, per celebrar les tres dècades d’emissions de Ràdio Cambrils. Aquests 30 anys cal dividir-los en dues etapes. La primera va ser de 28 anys, des de la posada en marxa del servei el 1985 fins al tancament de l’emissora el 2013. La segona etapa va començar fa una mica més de dos anys, el 31 de maig de 2019. El programa servirà per rememorar el passat del servei de radiodifusió públic, però també per celebrar el present i sobretot el futur de l’emissora municipal.

El programa especial compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, el Port de Cambrils, Repsol, Ford Cambrils Center, Comaigua i el Festival Internacional de Música de Cambrils.

Comenta aquest article