Ajustada derrota del Marina Cambrils al camp del Vila-seca en el penúltim partit de lliga

Imatge d'un partit de lliga del Marina Cambrils aquesta temporada
Imatge d'un partit de lliga del Marina Cambrils aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Catalana - Grup 2

Vila-seca 2 - Marina Cambrils 1

El Marina Cambrils es va desplaçar, aquesta passada jornada de lliga, al camp del Vila-seca –equip que actualment ocupa el lideratge del grup en detriment de l'Hospitalet de l'Infant–. A la mitja hora de partit, els vila-secans es van avançar en el marcador amb la renda mínima de l'1 a 0 es va arribar al descans, sense que el Marina pogués igualar el marcador. Ja en el segon període, als vuit minuts de la represa, els locals van tornar a marcar i situaven un complicat 2 a 0 advers per als interessos dels cambrilencs. El Marina ho va seguir intentant fins que la recompensa del gol va arribar en el minut 71, gràcies a una diana d'Aladj. Durant els vint minuts finals, l'equip cambrilenc va intentar empatar el resultat, però els locals van saber mantenir la renda mínima que tenien i endur-se la victòria.

El proper cap de setmana es disputarà l'última jornada de lliga. El Marina Cambrils rebrà la visita del Salou –tercer classificat del grup–, mentre que l'equip de Cambrils segueix ocupant la cinquena posició de la classificació. El partit serà diumenge 27 de juny a les 12.15 hores.