Esports

Futbol sala

Cambrils, una de les quatre seus del III ASB Futsal International amb la participació de 68 equips

Per Redacció

Imatge d'un els equips participants al torneig que van competir al Palau Municipal d'Esports de Cambrils
Imatge d'un els equips participants al torneig que van competir al Palau Municipal d'Esports de Cambrils | Cedida

Aquest passat cap de setmana es va celebrar el III ASB Futsal International, la tercera edició d'aquest prestigiós torneig que s'està convertint en un referent en el panorama internacional del futbol sala. Cambrils –juntament amb Salou, Reus i Riudoms– va ser una de les seus de la competició. Després de l'aturada obligatòria de l'any passat per la pandèmia de la covid-19, l'ASB FI va tornar amb força batent tots els seus registres pel que fa a participants i públic assistent.

Els organitzadors de l'ASB Futsal International –l'empresa Around Sport Barcelona– ​​van bolcar tots els esforços en tornar a posar en marxa l'esdeveniment, garantint la salut de tots els participants i acompanyants. En aquesta edició es va comptar amb 68 equips de 24 clubs diferents que van participar en les 6 diferents categories. Equips vinguts des la mateixa província de Tarragona, d'Alacant, València, Saragossa, Mallorca, Barcelona, ​​Lleida i de Dinamarca, en les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. En total es van jugar 170 partits en les 10 pistes repartides entre els quatre municipis que han acollit el III ASB Futsal: Salou, Reus, Cambrils i Riudoms. Es calcula que més de 1.000 persones han pernoctat a la zona gràcies a la disputa de la III ASB Futsal International.

Els equips guanyadors del torneig

Els guanyadors del torneig en les diferents categories han estat: Sala 10 Saragossa (Prebenjamí infantil), CFS Eixample (Benjamí i Juvenil), Equipe Sport (Aleví) i Reciclajes Elda (Cadet). Les cerimònies de lliurament de trofeus van ser presidides pel jugador de futbol sala professional Juan Carlos Sánchez, 'Juanqui', de la Sala 10 Saragossa de la Lliga Nacional de Futbol Sala, competició de la qual ha estat màxim golejador.

El CEO d'ArounSport Barcelona i Director del Torneig –Josep Masip– valorava la bona acollida del torneig: "si fa dos mesos algú ens diu que tot sortiria així de bé, li haguéssim tractat de boig. Que s'hagi pogut disputar tot el torneig, amb públic a les grades i sense cap problema derivat de la pandèmia, ha estat com un somni fet realitat. El bon ritme de vacunació i tota la feina que hem fet per prioritzar la salut de tots els assistents han estat les claus". Masip destacava també l'important que ha estat la disputa de l'esdeveniment per al territori: "la Costa Daurada és una destinació turística esportiva impressionant i m'emociona la tornada a l'activitat després dels durs mesos que hem passat".

Comenta aquest article