Esports

Cursa

Jaume Leiva i Ana Martínez, guanyadors de la cursa dels 10 km amb el litoral cambrilenc com a marc de fons (CONTÉ GALERIA FOTOGRÀFICA)

Una hora abans d'iniciar-se la prova va descarregar un xàfec que va deixar força xolls en tot el recorregut

Per Lluís Rovira i Barenys

Sortida de la cursa de 10 km, ahir al matí, des del passeig del Regueral
Sortida de la cursa de 10 km, ahir al matí, des del passeig del Regueral | Lluís Rovira i Barenys

Ahir al matí es completava el cap de setmana esportiu amb la celebració de la prova de 10 km a tocar del litoral cambrilenc de llevant. Enguany, per temes de seguretat, s'ha optat per fer només aquesta distància de cursa i no fer la mitja marató, com es feia en anteriors ocasions, abans de la pandèmia. Jaume Leiva, el campió d'Espanya de Mitja Marató, va ser el guanyador de la prova amb una marca de 00:30:13 mentre que la primera dona en creuar la línia d'arribada va ser Ana Martínez, amb un temps de 00:38:59.

La prova d'enguany va aplegar poc més de 600 participants. Una hora abans d'iniciar-se la prova va descarregar un xàfec que va deixar força xolls en tot el recorregut. El matí es va mantenir ennuvolat i en algun moment es van anar escapant algunes gotes de pluja. Els corredors, sens dubte, van agrair que no caigués un bat de sol  i que les temperatures es mantinguessin suaus. La sortida de la prova es va fer des de l'inici del passeig del Regueral. Els corredors van anar sortint de manera escalonada pel passeig litoral i van arribar fins el límit del terme municipal a través de l'avinguda de la Diputació des d'on van retornar i van recórrer tota la façana del port, d'anada i tornada, per encarar la línia d'arribada, de nou al passeig del Regueral. Els dos esdeveniments esportius d'aquest cap de setmana, la prova dels 10 km d'ahir i la triatló del dissabte a la tarda, han anat a càrrec de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament i han comptat amb la direcció tècnica de Sport No Limit.

 

 

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades