Esports

S'estrena la pista d'atletisme amb la celebració del campionat de Catalunya de proves combinades

Per Pere Ferrando



Imatge de la prova de 100 metres tanques femení
Aquest passat cap de setmana ha estat inoblidable per a tots els integrants del Club Atletisme Cambrils. Primer, perquè divendres s’inaugurava l’estadi d’atletisme i després, perquè durant el cap de setmana s’hi ha disputat el campionat de Catalunya de proves combinades en les categories aleví, infantil i cadet. Un somni començat a fer realitat.

D’aquesta manera, els cinc participants del Club Atletisme Cambrils que s’havien classificat per a la competició han tingut l’honor de ser els primers cambrilencs a disputar una competició oficial a casa. La situació en què es trobaven era inusual, ja que sempre havien competit en pistes alienes. Per primer cop, els seus familiars i amics podien estar al seu costat donant-los suport a casa.

Les ganes de voler-ho fer bé van provocar més nervis dels habituals. Tot i així, van resoldre amb excel·lent la seva participació amb la qual estrenaven la pista d’atletisme. D’aquesta manera van estar a l’alçada de les circumstàncies arrodonint una gran estadística: dos llocs de finalista –el sisè lloc de Judith Codorniu i el setè de la Sílvia Gutiérrez, ambdues a la hexatló cadet femenina–. També es van aconseguir dos rècords de Cambrils: la Judith Codorniu a l'hexatló amb 2.699 punts, superant els 2.540 de la Sílvia Gutiérrez, i la Tania Borrero al llançament de pes amb un registre d'11,46 metres, desbancant els 11,16 metres de la M.Fernanda Moreno, un rècord que tenia una antiguitat de 12 anys. Per altra banda, Tania Borrero va aconseguir una marca mínima de participació al campionat d’Espanya a l’aire lliure, al llançament de pes, i 19 millores de marques personals.

Comenta aquest article