Judo

El judoka cambrilenc David Sevilla, campió de la primera Copa Catalunya de judo infantil

David Sevilla, en la primera posició del podi assolida al campionat
David Sevilla, en la primera posició del podi assolida al campionat | Cedida
El passat 12 de juny, al Pavelló Municipal de Badia del Vallès, es va celebrar la primera Copa Catalunya de judo en categoria infantil –puntuable per formar part de la selecció catalana per poder disputar el Campionat d'Espanya en la categoria infantil de Judo–, el proper mes de desembre.

Per part de l’Escola de Judo Dojo Cambrils hi van participar quatre competidors obtenint un campionat i un bons combats per començar a rodar després de més d'un any sense cap competició. Al pes de -42 kg va participar David Sevilla que va disputar tres combats guanyant-los tots tres per "ippon" i col·locant se com a número 1 català i poder formar part de la selecció catalana. Al pes de -60 kg van participar-hi Jaume Coll –que va disputar dos combats guanyant el primer i perdent el segon– amb la mala sort que es va lesionar una mica l'espatlla i no va poder continuar. Per altra banda, l'altre judoka cambrilenc al pes de -60 kg. va ser Iker Triviño que va perdre el seu primer combat i va quedar eliminat.

Al pes de -55 kg. va participar Aleix Garcia que va disputar el seu primer combat amb moltes ganes, però una errada amb l'agafada va fer que el seu oponent anés per davant tot el combat i va acabant perdent i sense opció a classificar-se pels llocs de medalla. D'aquesta manera i amb el retorn de les competicions post-pandèmia, el club de judo cambrilenc comença agafar el ritme de nou.