Esports

Patinatge artístic

La patinadora cambrilenca Maria Rius queda setena al Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic disputat a Cambrils

El Palau Municipal d'Esports va acollir la competició, entre el passat divendres i diumenge, amb la participació de 45 patinadores i 19 patinadors de diferents clubs catalans

Per Redacció

La patinadora Maria Rius en plena competició
La patinadora Maria Rius en plena competició | Cedida

El Palau Municipal d'Esports va ser la seu, des del passat divendres i fins diumenge, del Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic en categories cadet i juvenil –organitzat pel Club Patí Cambrils, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l'Ajuntament de Cambrils i la Federació Catalana de Patinatge–. En aquesta ocasió, hi van prendre part 45 patinadores i 19 patinadors de diferents clubs de Catalunya que havien obtingut la classificació per disputar aquest campionat després dels respectius campionats territorials.

Com a representant del Club Patí Cambrils hi va competir la Maria Rius Sangenís que, després de fer un disc curt i un disc llarg molt ben executats, va aconseguir la setena posició en un campionat amb molt nivell i molta qualitat per part de tots els patinadors participants. Aquesta posició, a més, li ha permès classificar-se per participar al campionat d'Espanya que tindrà lloc de l'1 al 3 de juliol a Cunit. A l'entrega de trofeus del campionat hi van acudir l'alcaldessa de Cambrils –Camí Mendoza–, la regidora d'Esports –Natàlia Pleguezuelos–, el president del Comitè Català de Patinatge Artístic –Eduard Casals– i el vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge, Rafel Serrano.

El campionat es va celebrar sota un estricte protocol amb diversos accessos i mesures de seguretat i d'higiene en el què només es va permetre l'entrada a quatre acompanyants per cada esportista participant.

A dalt, la cambrilenca Maria Rius durant la competició (cedida). Al mig, un moment de la competició de patinatge artístic, diumenge al matí (foto: Berta Ruiz) i, a sota, les autoritats presents a l'entrega de trofeus

 

Comenta aquest article