L'equip juvenil de Preferent del Cambrils Unió tanca la temporada amb una victòria al camp del Tortosa

Imatge d'un partit de l'equip juvenil de Preferent del Cambrils Unió disputat aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Preferent Juvenil, grup 1

Tortosa 1 - Cambrils Unió 2

L'equip juvenil de Preferent de Cambrils Unió va tancar la temporada 2020-2021 amb un triomf al camp del Tortosa per 1 a 2. La setmana passada, inicialment, semblava que els cambrilencs havien assegurat la permanència de categoria –donada la seva victòria contra el Segre i la derrota del Tortosa contra el Sant Quirze del Vallès, però l'equip tortosí va impugnar el partit per alineació indeguda del porter de l'equip rival. La Federació Catalana de Futbol li va donar la raó i li va concedir els tres punts de la victòria al Tortosa.

Així doncs, aquest partit entre cambrilencs i tortosins es presentava del tot crucial per a assolir la permanència de la categoria. A la mitja hora de partit, el Cambrils Unió s'avançava en el marcador amb un gol de Jordi Casasayas i amb aquesta renda mínima per als cambrilencs es va arribar al descans. El Tortosa va intentar empatar el partit, però el Cambrils Unió ampliava el seu avantatge en el minut 58 mitjançant Adrià Oliveres i encarrilava el triomf. El Tortosa però, va reaccionar ràpidament, i dos minuts després retallava diferències fent l'1 a 2. Aquest marcador tant ajustat ja no es va moure i el Cambrils Unió va sumar els tres punts de la victòria.