Informació general

Oci nocturn

L'oci nocturn podrà reobrir a Catalunya a partir del dilluns 21 de juny

Ho podran fer amb el 50% d'aforament, sense distància de seguretat i amb mascareta. Pel que fa a l'horari, podran obrir fins a les 4 de la matinada

Per Redacció

Zona d'oci nocturn de Salou
Zona d'oci nocturn de Salou | Cedida (Google)

L'oci nocturn i les discoteques de Catalunya podran reobrir a partir del dilluns 21 de juny, just abans de la revetlla de Sant Joan, segons ha confirmat el secretari general de Fecasarm, Joaquim Boadas, a TV3. Els locals de festa han estat prop d'un any tancats a causa de les restriccions de la pandèmia. Ho podran fer amb el 50% d'aforament, sense distància de seguretat i amb mascareta. Pel que fa a l'horari, podran obrir fins a les 4 de la matinada.

Avui, representants del sector de l'oci nocturn i el Procicat han tingut una reunió per preparar la reobertura. El Ministeri de Sanitat i les autonomies han acordat aquesta setmana que els governs autonòmics ja poden autoritzar la reobertura dels locals d'oci nocturn, tot i que s'aconsella que només ho facin les que estiguin en una millor situació epidemiològica i que es mantinguin restriccions d'horari i d'aforament. Segons el Procicat, caldrà seguir al control d'accés als locals, així com també la distribució i gestió de les zones de ball i de restauració. També estableix les mesures d'higiene, neteja, desinfecció o ventilació exigibles per poder desenvolupar les activitats.

Comenta aquest article