Cultura

Cultura

El Festival Pròleg, que se celebrarà el 28 d'agost, obre les inscripcions d'estands a artistes i emprenedors joves

Enguany el Festival vol recuperar el format tal i com es va fer el 2019, abans de la pandèmia

Per Redacció

Un moment de la jornada d'activitats al festival Pròleg de 2019
Un moment de la jornada d'activitats al festival Pròleg de 2019 | Cedida

El 28 d'agost torna el Festival Pròleg i ho farà amb el format amb què va néixer l'any 2019: amb tallers, espectacles, actuacions musicals i exposicions d'artistes i creadors. És a dir, es reprèn el format més familiar i obert i es vol recuperar les exposicions d'artistes i emprenedors joves de l'entorn cambrilenc.

En aquesta línia, el festival obre, fins al dia 30 de juny, una convocatòria per enviar propostes i poder disposar d'un estand al festival. Les propostes es poden fer a través del formulari: http://bit.ly/expositorsproleg21. A dins mateix de l'enllaç hi ha les condicions i una mica més d'informació que potser et pot servir.

Des de l'organització s'ofereix un espai obert al públic d'11.30 h a 14 h i de 17 h a 20 h. També es faciliten una carpa, una taula i dues cadires. L'espai permet l'exposició i la venda al públic sense cap comissió per producte. Durant el migdia, en l'interval de tancament, hi ha servei de seguretat i es podran deixar els estands i el material muntats. L'abonament es farà a través d'una única quota de 25 euros.
L'organització del Festival Pròleg té el cartell d'actuacions gairebé enllestit tot i que encara no se n'ha fet difusió. L'entitat prepara una jornada de tot el dia amb activitats diverses i per a tots els públics.
Exposició d'artistes i emprenedors a l'edició del Festival Pròleg de 2019 / Foto: Cedida
 

 

Comenta aquest article