Informació general

Mobilitat

El carrer de Pau Casals serà només per a vianants durant les tardes i les nits d'estiu

A partir d'aquest cap de setmana es tallarà al trànsit els divendres, dissabtes, diumenges i dies festius des de les 18 hores de la tarda fins a la 1 de la matinada

Per Redacció

Imatge d'arxiu del carrer de Pau Casals durant una prova realitzada en el marc d'una Setmana de la Mobilitat
Imatge d'arxiu del carrer de Pau Casals durant una prova realitzada en el marc d'una Setmana de la Mobilitat | Cedida

El carrer de Pau Casals es convertirà en un espai exclusiu per a vianants i micromobilitat des de les 18 hores de la tarda fins a la 1 de la matinada. Des d'ahir, 11 de juny, i durant la resta de mes de juny, la Policia Local tallarà al trànsit el tram entre el carrer de les Drassanes i la plaça del Pòsit els divendres, dissabtes, diumenges i dies festius. Posteriorment, els mesos de juliol i agost aquests talls es faran diàriament.  

El regidor de Mobilitat, Lluís Abella, ha explicat que l’objectiu és pacificar el trànsit de les zones amb més afluència per donar més espai a les persones i a l’activitat comercial. El regidor ha recordat que la Policia Local ja va fer proves pilot l’estiu passat i que les conclusions de l’experiència portada a terme ja indicaven que a curt i mig termini caldria avançar en la vianalització d’aquest carrer i d’altres vies de la zona del Port de forma estacional.  

En una primera valoració es va marcar el 24 de juny com a data d’inici però finalment s’ha decidit començar a implantar la mesura dues setmanes abans, en vista de les observacions i incidents detectats tant durant la Setmana Santa com des de la finalització de l’estat d'alarma.   

Comenta aquest article