Esports

Patinatge artístic

Cambrils acollirà, aquest cap de setmana, el campionat de Catalunya de Patinatge Artístic cadet i juvenil

Per Redacció

Cartell del campionat de Catalunya de patinatge artístic que tindrà lloc a Cambrils aquest cap de setmana
Cartell del campionat de Catalunya de patinatge artístic que tindrà lloc a Cambrils aquest cap de setmana | Cedida

Aquest cap de setmana, des de divendres 11 fins diumenge 13 de juny, Cambrils acollirà el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic en categories cadet i juvenil, al Palau Municipal d'Esports –organitzat pel Club Patí Cambrils, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l'Ajuntament de Cambrils i la Federació Catalana de Patinatge–. En aquesta ocasió, hi prendran part 45 patinadores i 19 patinadors de diferents clubs de Catalunya que han obtingut la classificació per disputar aquest campionat després dels respectius campionats territorials.

De les comarques de Tarragona hi participen en categoria cadet masculí. Adrià Oliete i Roger Arasa, en la categoria cadet femení Isona Serra, Claudia Yeste Elena Martínez i Xènia Ribé. En la categoria juvenil masculí Joan Cañellas i Ivan Garriga; en la categoria juvenil femení hi participen Núria Esteller, Julia Amado, Aitana López , Estela Murillo, Sandra López i la patinadora del Club Patí Cambrils, Maria Rius.

El campionat es durà a terme sota un estricte protocol amb diversos accessos i mesures de seguretat i higiene en el què es permetrà l’entrada únicament a quatre acompanyants per cada esportista.

Comenta aquest article