Cultura

Festival

S'habilita una llista d'espera per a sol·licitar entrades pel concert d'El Pot Petit al Festival Internacional de Música

Des de l'organització del FIMC s'està pendent de l'evolució de les restriccions sanitàries i no es tanca la porta a una ampliació de l'aforament dels espectacles

Per Redacció

Cartell del concert d'El Pot Petit que tindrà lloc el proper 29 de juliol
Cartell del concert d'El Pot Petit que tindrà lloc el proper 29 de juliol | Cedida

Amb la voluntat que les persones interessades siguin les primeres a assabentar-se si surten a la venda més entrades per al Festival Internacional de Música de Cambrils, s'ha habilitat l'opció gratuïta de llista d'espera als espectacles en què ja s'han venut totes les entrades disponibles en aquest moment, com és el cas del concert d'El Pot Petit, que obre el 46è FIMC, el 29 de juliol. Es pot sol·licitar l'opció d'estar a la llista d'espera a través de la pàgina web ticketsfestivalcambrils.com.

Des de l'organització del FIMC s'està pendent de l'evolució de les restriccions sanitàries i no es tanca la porta a una ampliació de l'aforament dels espectacles, sempre que es puguin garantir correctament les mesures de protecció.

La 46a edició del Festival Internacional de Música Cambrils s'estendrà del 29 de juliol al 15 d'agost i presenta una programació variada i internacional. Artistes com Manel, Bonnie Tyler, Stay Homas, Richard Clayderman o l'Orquestra Simfònica del Vallès —amb un espectacle de bandes sonores de cinema—, passaran aquest estiu per l'escenari situat al Parc del Pinaret.

 

Comenta aquest article