El Marina Cambrils cau derrotat per la mínima al camp del Camp Clar

Imatge d'arxiu d'un partit del Marina Cambrils disputat aquest passat mes de maig | Berta Ruiz

Tercera Catalana         Grup 2

Camp Clar At. 1 - Marina Cambrils 0

Després d'una excel·lent ratxa de resultats, el Marina Cambrils va caure derrotat –per la mínima– aquesta darrera jornada en la seva visita al camp del Camp Clar –equip situat en la zona mitja de la classificació–. Durant la primera part, el marcador del partit no es va moure, malgrat els intents d'ambdós equips per desfer l'empat. En la represa va seguir la mateixa tònica i els gols no arribaven per part de cap dels dos conjunts. Només a les acaballes del temps reglamentari, en el minut 89 de joc, el Camp Clar va ser capaç de perforar la porteria cambrilenca i endur-se el triomf per un ajustat 1 a 0.

Amb aquesta derrota, el Marina Cambrils segueix en la cinquena posició del grup 2 de Tercera Catalana, a falta de tres jornades per acabar la lliga. El proper diumenge 13 de juny, a les 12.15 hores, l'equip rebrà la visita del líder, l'Hospitalet de l'Infant. En la penúltima jornada, l'equip es desplaçarà al camp del Vila-seca –actual segon classificat del grup– i tancarà la lliga, el 27 de juny a casa, davant del Salou que a hores d'ara ocupa la tercera posició. Així doncs, el Marina Cambrils tancarà aquesta temporada enfrontant-se amb els tres equips capdavanters de la classificació.