L'equip juvenil de Preferent del Cambrils Unió guanya al Segre i assegura la permanència a la categoria a falta d'una jornada

Un moment del partit entre l'equip juvenil del Cambrils Unió i el Segre Atlètic, el passat dissabte a la tarda | Juan Antonio Dorado

Preferent Juvenil, grup 1

Cambrils Unió 2 - Segre Atlètic 0

Important victòria de l'equip juvenil de Preferent del Cambrils Unió davant del Segre Atlètic per 2 a 0, en el partit disputat el passat dissabte a la tarda. Amb aquest resultat, l'equip cambrilenc s'assegura matemàticament la permanència a la categoria Preferent, a falta d'una jornada. La victòria local sumada a la derrota del Tortosa –tretzè classificat del grup– fan que els cambrilencs puguin mantenir la categoria. El Cambrils Unió és el desè classificat del seu grup, amb un total de 16 equips i suma un total de 18 punts.

Pel que fa al partit, en el minut 27 de joc, el Cambrils Unió s'avançava amb un gol de Jordi Casasayas i, amb la renda mínima, es va arribar al descans. Durant la segona part, els cambrilencs van poder mantenir la seva porteria a zero. El gol de la tranquil·litat arribava gairebé a les acaballes del temps reglamentari, quan el Cambrils Unió va transformar un penal, obra d'Òscar Moreso. Amb el 2 a 0 es va arribar al final del partit i triomf molt important que dóna la permanència. El proper cap de setmana es disputarà la darrera jornada de lliga. El Cambrils Unió es desplaçarà al camp del Tortosa.

Diferents imatges del partit entre el Cambrils Unió i el Segre (Fotos: Juan Antonio Dorado)